2008-09-29

Va ett tag sen man skrev nu, Har hänt lite saker. Men inget man tar upp här. Men, Va ut i fredags, hade riktigt kul på Dido :) Dansade och sjöng hela kvällen med tjejerna, va ett riktigt ös på dansgolvet måste jag säga :P Hoppas på flera sånna kvällar framöver! Lördagen blev lugn, låg i sängen framför tv hela kvällen och bara myste :) Va bara till stallet en sväng så norton fick skos, men blir nog en annan hovslagare nästa gång. Han va inte så bra som man trodde. Men man måste ju prova först innan man vet så :)

Idag blir det skolan, stallet, körskolan sen hem och busa med Bollen! :D Hon får komma hem ikväll och blir här tills på torsdag! <3 Min lilla sockertopp!
Nej nu kommer Pilski!

-Kittycat-

Mina ögonsten <3

Sjuk

Har inte skrivit på ett tag nu så skulle väl kanske göra de då.
Men är inte mkt som händer just nu, Är hemma och är sjuk. Gubben har jobbat natt så han ligger och sover.
Ska ha stall jour hela helgen + jobba på tävlingarna.Inte alls kul om man är sjuk.. Eller ja det är väl inte kul i vanliga fall heller, men det gör det ännu tråkigare och jobbigare om man är sjuk.
Nej nu ska jag gå och försöka få i mig lite frukost och sen ska jag krypa ner i sängen framför tv och bli frisk!


-KittyCat- / Losing grip



2008-09-08

Jaadu, vad ska man skriva nu då? Har vart i skolan och stallet idag. Sen bar det av till körskolan. Och sen hem. Sen har jag inte gjort så mkt, lagade lite mat och träffade pilski en sväng. Är inte på så bra humör, mkt som händer nu, och mkt man gör fel tydligen.Men Men, Hoppas väl att morgon dagen blir bättre.
Godnatt.

-KittyCat-


Skolan

Boooooring. Sitter i skolan och letar fakta om Hedvig Charlotta Nordenflycht. Vi ska ha debbat om 3 veckor. Men hittar inte så mkt. Slutar 11.30 idag, så då blir det väl att åka ut till stallet och ta hand om kusen lite. Sen blir det kanske att plugga lite körkort(?). Ja, vi får se. Tess har äntligen kommit hem igen, har saknat henne grymt mkt! Är inte sig likt när hon är borta, Men nu när hon är hemma så kan det bli som vanligt igen :) På lördag blir det troligtvis utgång, Först till Hinken och förfesta och sen fira honom. Och sen bär det nog av till Flottarn :) Nej tro om jag ska sätta igång med arbetet igen så vi blir klara någon gång. -KittyCat-

Norton

Har vart ute i stallet och trimmat lite dressyr på Norton, För elin den här gången. Nann skulle iväg och hämta en häst så de blev lektion för elin. Men de gick ganska bra ändå, Han va jätte het och stressad men började slappna av lite på slutet. Han har ju inte vart i ridhuset på typ 3 månader, och de va ommålat och så stod det en jätte farlig stege på läktaren också. Men som sagt de gick ganska bra ändå :) Så det är väl bara att kämpa på som hon sa så kommer det nog att gå bra sen :) Nu ska jag äta nått och sen får vi se vad som händer. Kanske går till pilski en sväng, Ingen lust att vara hemma just nu. -KittyCat-

RSS 2.0