Sluta tänk och sov istället!

Förstår inte vad det är som är problemet med att somna? Ska det vara så jävla svårt? Sova är ju inget problem, men att somna där emot. Har legat vaken hela natten, trött som en jag vet inte vad, gäspning på gäspning. Anders ligger och håller om mig, lägger mig skönt i hopp om att somna. Nej nej då, JAG KAN INTE SOMNA!! GAAAAAAAAAAH!! :@
kl 03.24 gick jag och la mig på soffan för att kolla om det gick att somna där, nepp de gick inte. Gick tillbaka in i sängen, men nej jag somnar fan inte.
Kl 7 i morse efter att anders åkt till jobbet, gick jag upp och tog lite te, satte på en film i sovrummet. Och försökte somna, efter många gäspningar så somnade jag faktiskt till slut. Härligt, men sen kom anders hem vid 11 tiden någon igen och lämnade däck eller vad han pratade om så då kunde jag inte somna igen. Så jag tog mig en lång dusch och nu sitter jag här.
Men 3 timmars sömn iaf. Förstår bara inte vad det är som är fel? Jag kan inte sluta tänka, tankarna flyger runt i huvudet så fort att jag knappt själv hinner med. Om man tänker sig en film som är snapp spolad till max, så flyger mina tanker i huvudet runt när jag ska sova. Efter ett tag är jag så slut i kropp och huvud att jag knappt vet själv vad jag heter, men ändå kan jag inte somna. Frustrerande.

Jaja, ska ta något att äta nu, sen blir de att jobba ikväll.

Chio
En trött
-KittyCat-

Höst

Idag är det verkligen höst ute, dom orange bruna löven blåser omkring. Det fattades bara lite sol så hade dagen vart perfekt :) Fick höstkänslor idag tror jag, har bakat lite, och de va läääänge sen jag bakade ska jag säga :P haha. Men roligt va de :) Blev mockarutot, mums*

Va ner och handlade på ica, åkte hem och bakade, tog en höstpromenad medans jag väntade på att bakverket skulle bli klart. Sen tog jag en kopp kaffe och en mockruta och myste ner mig i soffan :) Åh så härligt!
Hoppas på lika väder i morgon, fast med lite sol också. Då ska jag ut och gå :)

Håller på och tvättar filtarna för tillfället, dom kommer väl börja användas mer och mer nu antar jag :)
Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan och vänta på att gubben ska komma hem!

Chio!


-KittyCat-


Fredagsmys

Ska jobba några timmar kväll, men sen blir det att ta med en stor pizza hem och mysa ner sig i soffan framför tv :)
Jobba 18-22 i morgon sen blir det nog utgång skulle jag tro, men vi får se :)
Nej nu ska jag ta en dusch och sen börja göra mig klar inför jobbet.

Chio så länge!

-KittyCat-

 

Ska färga håret och sätta i löshår snart igen, men kan inte bestämma mig för röd eller blond!
Kanske skulle ha gjort en blandning eller nått helt nytt?
Förslag? :)

Lite extra

Härligt, fick några extra jobb timmar den här månaden, då slutar iaf lönen på nästan en tusen lapp extra :) då kanske man har råd med en ny klänning till halloween sen :D
Ska jobba i helgen så blir inget stockholm för mig, Anders ska ju dit och tävla (Lidingö loppet?) Tror de hette så :P haha, så han får åka utan mig den här gången, får vara hemma och hålla tummarna istället :)

Va tydligen Dido på fredag och lördag också, blir nog mkt folk eftersom att det är lönings helgen, men jag är nog mest sugen på att ha en mys helg för mig själv, eller med tjejerna kanske? :) Ja vi får se..
Nej nu ska jag gå och läga lite mat, min mage har uppror :P

Chio!

-KittyCat-

Sömn :)

Fredag: Jobbade 12.00- 01.00
kom ifrån Selins 01.30, tänkte att jag skulle ta med anders hem, nej då skulle han på efterfest, men han skulle bara upp i tio min och kolla läget, 45 min senare tröttnade jag på fulla människor och ville hem och sova. Så jag gick ut och tog en cig och satte mig i bilen, anders skulle komma om 5 min, han skulle bara prata klart. 35 min senare. Ingen anders... Skickar sms och frågor om han är på väg, Nej han skulle springa hem, han va uppe i en rolig diskution. Jahopp, Jag åker hem, lägger mig i sängen, ställer klockan och blundar. Mobilen ringer, NEEEEEEEEEEEEEJ! "Anders, kan du komma och hämta mig?" Suck, ja, jag kommer.
Hann vara hemma i 7 min, men de va bara att åka ner igen det. Väl där nere, skickar ett sms: Jag är här nu.
5 min.. 10 min.. 15min.. 20min.. Ingen Anders, åh va arg jag va!! Hade så ont i huvudet att jag va på väg att börja grina, migrän? Ingen aning. Men efter 25 min kom han. "Kan vi köra hem patrik?" GAAH, Nej jag orkar inte! Jag vill hem och sova, Så han fick faktiskt gå eller om han gick upp till festen igen. Väl hemma, så blev det mys och prat, det behövdes efter den där natten iaf. Så kl 5 på morgonen fick jag äntligen sova. :)

Lördag: Jobbade 12.00-22.00
Efter gårdagen så va jag skapligt less på fulla människor, och till en början såg det ut som att det skulle bli en lugn och skön kväll på Selins, men ack så fel jag hade. Det började med en full kille som kom och och skulle äta, pratade HELA tiden, dryg sak det där. Sen när han skulle betala så fick jag 100 kr i dricks för att jag var för snygg för att vara servitris. Sen lite senare på kvällen så kom det in 3 äldre män, dom va redan fulla när dom kom så "lilla stumpan" fick jag heta. KUL jag va SÅÅÅÅÅ nära på att klappa till dom. Dom ville ha mig på tallriken, jag blev erbjuden en resa till Italien och jag fick ganska mkt dricks. Nej tack och hej med fulla gubbar! Eva fick ta över dom :P haha!
När jag hade slutat åkte jag till Ison och amanda, för anders va där. vi kollade på en film sen åkte jag och gubben hem och sov. Såå skönt, det har nog aldrig vart skönare att sova.

Söndag: En regäl sovmorgon.
Men det behövdes. Tog en dusch, ätit lite mat och legat på soffan. Och snart så ska jag åka och jobba, eller ja om 2 timmar. 17.00-22.00 sen ska jag slänga mig på soffan när jag kommer hem, eller så ska jag somna till en film i sovrummet. Det blir iaf till att softa bara.

Aja, jag uppdaterar er i morgon om det har hänt nått kul på Selins i kväll.

Chio!

 

-KittyCat-


Dammmmmp! :D

Usch va tråkigt det är att sitta här och dampa för sig själv, jag vill hitta på nå skit! :P
Men alla sover ju, tröök!
Norge resan i morgon blev inställd, Vi ska åka dit senare den här månaden när vi vet exakt vart det där fiskskiten ligger :p Ska försöka ta reda på vart glasspaketerar grejset ligger också, så jag kan åka dit och ta dom med storm och säga GE MIG JOBBÉT! :D mohaha.

Har pratat med pappa idag också, han skulle prata med sin kompis om hårförlägningen, vi skulle få det mkt billigare så jag hopaps att det blir gjort snart! :) NICE NICE NICE!

Jobbat några timmar idag för den som ville veta, har vart ganska lugnt, bara en bokning på 20 pers. sen va de dött :P haha. Och sen började jag och emmy bli övertrötta så då blev det lite flumm, sen bar det av till jenny för att kolla på: Fråga Olle, dricka kaffe, och sen åkte jag hem.
I morgon ska jag följa med Jenny till Jonas för att hon ska fylla i sin Tatuering. Sen ska jag och Mika planera Norgeresan, och spika ett datum när vi åker.

Nej nu ska jag dra på en film att somna till.

Chio!

-KittyCat-


When i grow up

I ain't complaining
We all wanna be famous
So go ahead and say what you wanna say
You know what it's like to be nameless
Want them to know what your name is
'Cause see when I was younger I would say

When I grow up
I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be in movies

When I grow up
I wanna see the world
Drive nice cars
I wanna have groupies

When I grow up
Be on TV
People know me
Be on magazines

When I grow up
Fresh and clean
Number one chick when I step out on the scene


Piercing

Funderar på att sätta i min piercing i läppen igen, men måste ta nytt hål eftersom att det har läkt igen helt.
Och sen funderar jag på att göra två till, en på överläppen och en i naveln, lika bra att göra allt på en gång, då är det klart sen :P
Och det är Ida som får göra det om det ska göras :P haha. Stackars Ida, jag måste nog ha nått regält i munnen om jag inte ska skrika när hon gör naveln, har hört att det ger skit ont :S Men vill man vara fin så får man lida pin :P haha.

Nej nu ska jag göra matlådor åt anders.

Chio!

-KittyCat-

 


Lite nytt

Lite nytt i bloggen, fick hjälp utav sara, tack för de gumman!! :) http://ikill3dbarbie.blogg.se/
För övrigt så har det inte hänt så mkt idag, Sökt lite jobb här och där, Tagit en kaffe och bulle hos sara. Sen tvättat lite. Och nu ska jag fortsätta mitt jobb sökande. Och i morgon ska jag ringa till pappa och fråga om han kan sponsra mig med lite pengar, då blir det att åka till Norge på torsdag och söka jobb :)

Igår var jag till Ida och va lite modell för hennes arbete till skolan. Hur kul som helst! :)
Hon tyckte jag skulle söka lite modell jobb, så vi får väl se då :P
Får väl se senare hur bilderna blev.

Nej nu ska jag göra lite nytta!

Chio!

-KittyCat-



Varm oboy med marshmallows i, hur gott som helst!
:)

Falun/Borlänge

Dagen började med Begravning i Falun för morfar, inte alls roligt. Tur att jag hade lilla Nadja breve mig, då kunde man hålla allt inne. Kanske inte är det bästa att göra men så blev det iaf, tårarna kommer nog ut så småning om, och då har jag ju gubben att luta mig mot. Så det ordnar sig nog.
Efter begravningen åkte jag och anders till borlänge, han bjöd mig på Coco Thai, Bowling och bio.
Maten smaka bra, jag slog anders i bowling med 1 poäng efter att ha hjälpt honom med en strike (inte med flit!) men så blev de :D Stolt över det, han va så jävla kaxig när vi kom in, han sa till dom som hade hand om det: Jag tänkte spöa skiten ur min flickvän i bowling. Japp, vi fick på oss skorna, valde ut några klot. Och jag vann! ;D haha! Med en bryten nagel måste jag också lägga till, den har gått av väldigt långt in och det svider som fan! Men det var det helt klart värt, eftersom att ANDERS HEED FICK STRYK UTAV MIG I BOWLING!! Och det här var min 3e gång jag bowlade :P wiihoo!

Efter bowlingen satte vi oss ute på torget och myste lite på en parkbänk i solen, Sen blev de en fika.
Och sen bio, nya Beck filmen fick de bli! Tänkte först se Sommaren med Göran, men vi får ladda hem den sen och kolla på den :) Beck va iaf bra, nog för att jag är en Beck fantast men jag rekomenderar er iaf att se dne om ni inte redan har gjort det. :)

Efter filmen begav vi oss hem till kära lilla Vansbro igen, Blev lite mys till tv, och nu har anders gått och lagt sig. Så jag ska väl krypa ner jag också..
:)

För övrigt så måste jag ju berätta att jag kanske och förhoppningsvis beger mig av till Norge med Mika för att jobba arslet av mig, inom en snar framtid. Så jag kan tjäna lite pengar och lägga undan till en Utlandsresa till mig och Anders. Förhoppningsvis så tjänar jag mkt pengar och kan bjuda han på resan, det är han värd. OM jag nu får något jobb där förstås :P
Men jag håller tummarna!

Chio så länge!


-KittyCat-


Löven faller..

.. Av träden, kyliga vindar börjar komma in. Dax att dra fram lite tjockare kläder snart? Mm,jag tror faktiskt det :)
Har vart sjuk i några dagar så har inte gjort mkt alls, Men nu börjar jag piggna till igen :)
Måndag-onsdag blir städ&Tvätt dagar, Städa ut sommaren ur huset och dra in hösten. Säger man så? Aja, ni fattar :P haha.
Sen på Torsdag blir det att åka till Falun för att gå på begravningen för morfar, usch jobbigt :( Och sen på fredag kommer Vickis&Jocke, Så då blir det nog bara att vara hemma och ta det lugnt och umgås med dom.
Tror jag har blivit nykterist (?) Inte festat på skit länge nu, Men det är för att Tina har vart höggravid också, så jag fick ju lov att vara nykter. Men nästa fest då jävlar, då är jag på! :D
Längtar till oktober också, Hallowen fest. Och då får Tina följa med ut också! Yeah! :P

jaja nog pratat, nu ska jag sova! :)


Chio!

-KittyCat-


Dammsugaren tar död på mig!

Ja fy fan, Efter lite dammsugning och hägning av tvätt är jag helt slut, Är förvånadsvärt hur lite man orkar göra när man är sjuk, Blev ju nästan svettig av att duscha igår, då är det illa! :P haha!!

Nej ta en liten pause ifrån dammsugandet, så ska jag försöka göra ett litet ryck till.
Ska försöka fortsätta tvätta någon maskin med lakan och sen några maskiner med hästkläder.
Sen är tvätten klar :)

Skriver kanske nått mer sen,

Chio!


-KittyCat-

Kusin vitamin

Har Tove här på besök, Skit kul! :D Bara massa flumm, älskar den bruden, haha, lika cp båda två!
Skönt att ha någon att flumma med när gubben inte är hemma :P
För övrigt så håller jag för tillfället på att tvättar, massa lakan och skit, jätte trist :S Men det måste ju göras, men dte är ju så otympligt att hänga upp, men de får hängas lite överallt, då lukatr det iaf nytvättat i hela huset :D mums*
Förhoppningsvis så kommer gubben hem ikväll också, men det får vi väl se, han kanske får lov att vara kvar och jobba en natt till.
Jag och Tove har laddat upp för tv kväll ikväll, Chips, dipp, popcorn & godis :P
haha.

Nej nu ska jag gå ut en vända,

Chio!


-KittyCat-


RSS 2.0