Fredag :)

Har vart en härlig dag, vart i borlänge på kupolen med gubben, tina, deä + dom 2 små knattarna, nadjas farmor&farfar, farbror och hans flickvän. Blev lite shopping, härligt!
Sen har jag vart och storhandlat, härligt, nu är frysen proppad! :D
Just nu gör jag inte alls mkt, sitter bara och väntar på att anders ska ringa så jag kan åka och hämta honom så vi kan hämta Ison och amanda så vi kan dra ner på Selins och äta god mat & dricka lite gott :) FREDAGSMYS! I love it!

I morgon på förmiddagen åker jag till Emma (Sundman) för att sätta i löshår, äntligen, åh det är så härligt att ha låååångt hår!! Sen efter det så blir det väl att slänga i sig nått enkelt att äta och sen åker jag och anders till Sågmyra för att fira mamma och ambi som fyller år :) Blir mat, tårta, dricka och massa aktiviteter som vanligt, singstar och massa annat roligt! :) Sen åker vi hem till Vansbro igen för att festa med kompisarna på Dido. Happy Halloween!

Nej tro om man ska hugga in på chipspåsen medans man väntar på att mobilen ska ringa? :P De lät frästande, får se om jag kan stå emot.
jaja,

Chio!


-KittyCat-


Yes Yes Yes!!

Ha, löshåret är beställt! Fredag blir det kupolen med ett helt gäng, ska bli roligt! Fått lite sponsring av pappa också till lite vinternytt, då behöver man inte punga ut allt själv, tack älskade pappa!
Så fredag alltså, borlänge och shoppa och äta lite gott.

Lördag: Sågmyra på halloween och monster kalas- min brors dotter Ambi fyller 5 år. Oj va tiden går fort :P hehe.
Sen på kvällen bär det av hem till kära Vansbro igen för att festa på Dido, eller nått :D
Och så åker löshåret i på fredag kväll eller lördag fömiddag, wiihii!!!! Det är fan värt att leva på nudlar resten av månaden för den här helgen! :D (kanske) haha.

Nej nu ska jag ta mig en dusch och så om det finns nått att äta, sen ska jag jobba! :)

Chio!

-KittyCat-

Gäsp

Sitter Gäspandes vid datorn. precis kollat på Andra Avenyn med gubben, men nu är jag trött, har vart överallt och ingenstans idag. Började i morse med städning och tvättning, Sen kom åkte jag och Mika ner på byn. Sen hem till mig och drack kaffe, sen åkte hon en vända, jag fortsatte att plocka ihop lite här hemma, sen kom hon och hämtade mig, så åkte vi till hennes mamma i Saltvik och hjälpte henne på med släpet på bilen. Hon ringde efter hjälp eftersom att det inte gick att få på. Men ja, tar man bort locket som sitter på dragkroken så går det mkt enklare ;) haha. Efter det så åkte vi hem till mika & ted i ilbäcken och drack kaffe och hade blommpynt :P haha men fantasin var ej på topp idag så de gick segt! Sen körde mika hem mig och då blev de mat & tv tittande. Och nu sitter jag här.
men nu ska jag nog gå och lägga mig, mys pys i sängen :D mums*

Får lön på torsdag och förhoppningsvis så ska lönen räcka till väldigt mkt,
räckningar, mat, katt kastrering, löshår, kläder och skor. Åh herregud! Jag kommer att få leva på nudlar! :P haha.

Nej godnatt gott folk!

Chio!

-KittyCat-


Älskade du, hade gjort vad som helst för att få ha dig här hos mig.
Aldrig fått så starka känslor för en katt någon gång, du var och är min lilla ögonsten.
Saknar dig finaste, sötaste, underbaraste lilla Bollen <3

Fuck off

Everything you do is affecting the people around you.
I'm sorry your life turned out this way.

Försök inte att skylla ifrån dig, Säg inte att jag sviker dig för det var du som svek mig från första början.
Och jag är trött på att höra på dina lögner, du lovar och lovar men det händer inget.
Du säger att du behöver min styrka och mitt stöd för att klara av det, men jag har försökt så många gånger nu. Jag har inte gett upp hoppet om dig än. Men nu börjar jag tappa tålamodet, det går bra ett tag sen är du tillbaka i skiten igen, Men dumpa fittan till flickvän du har så ska du se att det går bättre. Jag är less på att leka "mamma" till dig. Du får klara dig själv nu. Och hör inte av dig förens du har tagit kontroll över ditt liv, för jag vill inte ha med det att göra nå mer.


Nej nu ska jag hänga tvätt!

Chio!
-KittyCat-

Piercings dax!

Haha, ja vad ska man säga? :P haha. Hade oroat mig mest över att naveln skulle göra ont, men nej då, de gick bra :) Sen va de överläppen, då blev de lite problem. Först gick de bra, men sen gick de mindre bra så då fick vi pierca igen, och så gjorde de ont, aj aj. Blev lite svettig där ett tag. Men efter ett glas saft, en piggelin och en cig så va de bra sen :)  Tack Ida, du är bäst!

Jobba hela helgen, gött med pengar! :D haha, börjar bli nykterist (?) :P

Nej nu ska jag göra nått annat,

Chio!


-KittyCat-
(bilder kommer sen) :)


A love story

2 år har redan gått, kan du tänka dig? Va fort det går.. 
Vi har upplevt ganska mkt tillsammans, både roliga och sorgliga saker. Vi har tagit oss igenom jobbiga perioder, stöttat varandra, bara funnits där vid behov. Ja allt man gör i ett förhållande helt enkelt.
Vi håller på och bygger upp ett liv tillsammans, vi har kommit en bra bit på väg, men jag hoppas att vi alltid kommer att fortsätta bygga. För jag har hittat de jag vill ha här i livet, Jag har hittat min väg hem.

Det är många som frågar sig hur jag kan vara ilag med honom, visst han är speciell. Men alla har vi våra svagheter och brister så som alla har sina starka sidor, Och nu tror jag dom flesta bara ser hans svagheter och brister. Men jag ser någonting som ni andra inte ser. Och jag älskar honom så fruktansvärt mkt så ni kan aldrig förstå. Man ska inte dömma en person förens man har sett alla sidor utav den.

Jag hoppas iaf att jag får fortsätta mitt liv med dig älskling.
Jag älskar dig <3
v 2007-10-14 v




 

Helg = jobba

Japp så är det, flera som har frågot om jag jobbar jämt nu för tiden, och så är det väl inte riktigt, haha men nästan varje helg iaf! Det är då man tjänar pengarna istället för att bränna dom ;) Har fått några extra timmar också, blir skönt när jag ska hämta ut lönen på söndag, blev 1300 mer än vad jag hade räknat med den här månaden, skööönt. Kanske man slipper att bara leva på en 100 sista veckan. :)

Nej tro om man ska göra lite nytta? :)


Chio!

-KittyCat-
<3

RSS 2.0