Ny vecka, Nya tag!

Så va det en ny vecka igen, måndag morgon trött som en bäver. Men pallarde mig väl till skolan ändå, men blev inte så mkt gjort där. Skoldagen bestod av tårar, (inte mina), en mkt arg lärare, smaklös mat- men som tur är fanns det lite kryddor på bordet så vi kunde krydda på lite själv! :D Sen blev det att åka till tina en sväng, blev lite prat & lek med Nadja. Sen hem, ner och handla, fixa lite hemma. Åkte till annalena och dracka kaffe & varm oboy och sökte lite jobb. Vi bestämde oss även för att åka iväg någonstans till veckan och söka jobb, kan ju iaf lämna in några CV här och där och se om man får nå napp :)
.. Diskade lite när jag kom hem, ska hänga upp tvätten nu också. Sen ska jag krypa till kojs :)
I morgon bitti blir det gymet, sen genomgång till prov, och sen på eftermiddagen prov. Sen blir det kanske borlänge en sväng med tjejerna :) Får se hur det blir..

Nej nu ska jag hänga tvätt! :P

Over And Out

-Kittycat-


Vart tog veckan vägen?!

 Yes snart har även denna helg passerat. Helgen har ägt rum i stallet, haft stalljour med tessa & tess och några till. Så de har vart lungt, det har gått fort :) Nu är det bara att skriva protokoll på tävlingen och kvällsfodringen kvar för min del, sen är helgen som sagt slut.
Sen ikväll blir det att åka till Järna och äta "middag" Kvällsmat snarare :P hehe. Sen blir det hem och sussa..
Och i morgon väntar ännu 1 vecka i skolan som bara försvinner, hinner med lite utav måndagen och sen är det fredag igen! Helt otroligt.. I morgon väntas prov, Religion, Tisdag- Samhällskunskapsprov, Onsdag - Nationella proven i svenska , usch 5 timmar! Fy faan!! :P
Nej nu ska jag fixa lite här hemma, sen bär det av ut till stallet igen :S hehe :)

Over And Out
-KittyCat-

You say i'm crazy
I got you crazy
Your'e nothing but a ...

Snöstorm, nej tack!

Gårdagen spenderades i borlänge med anders, fick ju presentkort utav honom i födelsedags present, så då måste man ju använda det också! Kom till god användning måste jag säga :) Men först när vi kom dit va jag inte alls shopping sugen, men det ändrades ganska fort när vi kom in på H&M och jag fick en liten stund för mig själv med alla dessa fina kläder, skor, smycken och allt vad dom nu än har! :) Så garderoben fick sig lite nytt och som lite grädde på moset så fick man 100kr för varje 400kr man handlade för, så när vi hade betalat kläderna så gick jag även hem med ännu ett present kort på 400kr, som kommer komma till god användning vid ett senare tillfälle :D
Efter lite shopping på kupolen begav vi oss till Cocothai och åt en mkt god middag, mumms! :)
Sen bar det hem till lilla vansbro igen och då blev de film med Ison, amandam dumbo och så klart mummi.
Och efter det så stöp jag i säng direkt och slocknade på 2 röda. Men natten va inte fullt så underbar ändå, ingen utav oss sov speciellt bra, vaknade stup i kvarten har ingen aning om varför. Men men sånt som händer. Sen vaknade vi utslagna när jobbet rinhde till anders och bad honom komma dit. Så en halvtimme senare pallrade jag mitt trötta arsel ut i bilen och åkte till stallet. Hoppningen gick ganska bra, hoppade Jazzan som vanligt, och efter ett argt litet bi på hästryggen så va jag nöjd efter dagen! :) Satt även kvar i stallet och pluggade lite när dom andra hade åkt hem, en mkt duktig alex! :)

Och ikväll blev det lite film. Va meningen att bara jag coh sara skulle kolla, men sen ringde jesper sara så han ville också vara med. Och sen när vi har kollat i 50 min så kommer pilski också :P haha, och ytterligare några minuter efter det så kommer tess också in och kollar på film med oss, dessvärre hann hon bara se 15 min eller nått men ändå :P

Ska upp tidigt i morgon så funderar på och gå och lägga mig (?) Anders är ju ändå inte hemma så finns inte så mkt att göra. Får väl hoppas på att han är på lite bättre humör när han kommer hem bara, men inte lätt att hålla humöret på topp hela tiden när man jobbar så mkt.

Nej nu ropar mackorna efter mig ute i köket, och så kommer nog John Blund snart också :)

Over And Out!


-KittyCat-

Måndag

Jahopp så va det måndag IGEN. Tiden går så fort, veckorna bara springer iväg, jag hinner inte med. Och jag som har så mkt att göra :S lite less på att plugga nu faktiskt, men det måste göras. Har setat i skolan en stund med tess och pratat lite, efter de så blev de att åka hem till pilski och prata lite till :) kan behövas ibland. Nu så ska jag ta med mig mina böcker och åka till anna-lena och plugga. Går mkt mkt bättre att plugga två, eller ja iaf med henne verkar det som :P haha. Hon måste ha ett magiskt kaffe eller nått, för varje gång jag har pluggat där så har det gått bra :) Så får hoppas att det gör de ikväll också!

Imorgon blir det gymet kl 8a, sen efter de så är det prov i samhällskunskap, hoppas det går bra.
Sen efter det så blir det att brumma hem till mamma och pappa i mora och säga hej & hämta ut körkortet! :D hähä. Sen får jag brumma hem igen, och så va mina pengar slut för den här månaden! :S haha!

Nej nu ska jag kolla på när anders äter bacon och ägg, ser inte så jätte gott ut, men han tycker tydligen det är mumma! :P

Over And Out!

-KittyCat-


---------------------------

Låt ditt hjärta visa vägen och svälj din stolthet för en stund.
Det är det ända jag begär..

TjooHejVaDeGår!

Den här dagen: Skolan på eftermiddagen efter falun, Pluggade lite, for hem, Bytte om och tog bilen ner och tankade och åkte ut till stallet, underbar känsla att få köra helt själv, kändes först som jag körde olagligt, de va inte verkligt, ,men joohoodå, det är det visste! :D Har vart ute och kört lite idag som sagt. kom nyss hem ifrån byn, ska ta mig en macka och lägga mig i sängen och läsa lite. Sen i morgon bitti blir det att ta bilen ut till stallet, och ha massa olika prov HELA dagen. Förberedelser inför hästskötar examen. Jobbigt. Men de får la gå som de går, är ju bara ett test så vi får veta på ett ungefär hur det är med Riktiga hästskötarexamen som äger rum i maj. Börjar redan bli nervös inför detta! Usch Usch. Men som sagt de får gå som det går även där :) Förhoppningsvis så klarar hela klassen det!

nej nu morrar min mage!

Over And Out!


-KittyCat-


KÖRKORT!

Yes, nu är det allt klart, klarade skrivningen idag så nu har jag KÖRKORT!! FY FAN VA GÖTT!
Åh vilken härlig känsla, mumms! :D

Säger grattis till mig själv, och även pappa som fyller år idag! :) <3


Sooooolen!!

Åh va skönt, solen skiner, det är plusgrader ute, asfalten har kommit fram på vissa vägar. Åh VÅRKÄNSLOR!!
Blev soffan en stund när jag hade kommit hem i morse, somnade där och vaknade nu, Gick och tog mig en skål med yoghurt och musli, sen gick jag in i sovrummet och väckte herr heed, så nu är han vaken också :D (bara för att han ska köra mig till stallet ;) haha) men han får skylla sig själv, har man sagt de så har man sagt de!

Kom fram till en grej när jag sov också, ska försöka spara lite pengar nu, så jag kan köpa lite nya kläder och klippa mig, det behövs verkligen nu!

Bollen sitter ute i solen och njuter tro om jag ska gå ut en sväng jag också, medans jag ändå väntar på anders! :)

Over And Out
-Kittycat-


Stalljour= En trött Alex..

Har stalljour hela helgen, Igår blev det mer eller mindre att vara i stallet nästan hela dagen, lite jobigt men avrundade dagen med en härlig uteritt med Norton, han ville inte ut i skogen, iaf inte utan att ha någon kompis med sig, men de ville jag. Så vi höll väl på och bråka ett tag där, men efter en stund så gav hand med sig :) Jobbade på väldigt bra, och jag tror att han va lika nöjd som jag att få komma ut och galoppera av sig, bara de att han inte ville erkänna det i början ;)

Kom till stallet vid tjugo över sex/halv sju i morse, jag och erika satte igång direkt och idag gick det undan, vi va klara med allting vid halv nio :) Så då fick jag skjuts hem av en "tant" och nu sitter jag här. Ska tillbaka vid 1 tiden och rida en sväng, blir nog även en skogsrunda idag, är ju så härligt väder! Inte för kallt och inte för varmt, lagom! Sen ska vi ta in hästarna vid 3-4 sen är jag klar för dagen :) Sköönt!

Nu ska jag ta mig en dusch sen ska jag krypa ner breve anders, eller lägga mig på soffan en stund kanske? Hm, ja vi får se :)

OverAndOut


-Kittycat-


Fredag den 13

Ja visst började dagen bra, eller inte. Gick upp kl 7, fick för mig att bussen till stallet gick ifrån grönalid halv åtta, men nej alex det gör den inte. Så jag fick väl stå där och frysa ett tag då tills den kom. Men Men jag va i gooooood tid iaf! Väl framme i stallet, läser på listan: Alex- Zaga, första tanken: Åh nej jag orkar inte! Och mkt riktigt jag orkade inte rida för 5öre, ryggen och axlarna  värker och ja va nära på ett sammabrott när det inte gick som jag ville. Men Men de gick väl "okej" till slut, vi överlevde båda två iaf, och båda fick lite godis efter träningen så då kändes det lite bättre. Sen hade jag lite bomövning med Norton, vi va 5(?) stycken inne i ridhuset, han va lite stressad i början, men det gick faktiskt riktigt bra efter en liten stund, han började slappna av och lyssnade på vad jag hade att säga, en väldigt duktig och fin liten Norresnorre idag :) han fick till och med en bra kommentar utav nan, och hon brukar bara säga att han är het och stressad när det är hinder med i bilden, men inte idag, : Han ser mkt lugn och fin ut, samlad och lyhörd, roligt att höra!

Har vart på lite halvdåligt humör hela dagen, men nu sitter jag och sjunger, och när man sjunger så känns allt mkt bättre. Men nu ska jag ta ut min ilska på dammsugaren och diskborsten! :P

OverAndOut


-KittyCat- 


Snutten!

En härlig och inte fullt så härlig Torsdag!

Har precis kommit hem ifrån stallet och träningsverkan skriker i mina ben, och magen verkar, kan snart inte gå upprätt! haha men va fan det är smällar man får ta, då vet jag iaf att jag har RIDIT, och oh ja d ehar jag kan jag lova, är så slut i kroppen så fy, men bara bita ihop för i morgon är det hopplektion och så väntar helgen med en stalljour, är lediga på måndag TACK OCH LOV! Då kan jag vila upp mig lite, ja de trodde iaf ja, men nej då, Vill du trimma lite hästar Alex? Och när man blir tillfrågad utav nann att få rida lite till är det självklart man säger ja, Så dum som jag är så säger jag ja! haha, men men träna tills man inte orkar stå på benen längre, åh så gött!!så nu ska jag inte klaga ;) hehe, ska ta mig en dusch nu sen ska jag äta mat, mumms. Är skit hungrig!

:D

Over And Out


-KittyCat-

Nej usch

Jag har ont i magen, är på dåligt humör och allmänt less på allt.
Jag vill gå i ide. (eller hur fan de stavas)


When i grow up

When I grow up
I wanna be famous
I wanna be a star
I wanna be in movies

When I grow up
I wanna see the world
Drive nice cars
I wanna have Groupies

When I grow up
Be on TV
People know me
Be on magazines

When I grow up
Fresh and clean
Number one chick when I step out on the scene



En helt vanlig måndag

Morgonen började med att min sötnos tess kom och hämtade mig, Skööönt slapp jag gå ;) hehe. Sen va de Religons lektion, lunch & sen stallet. Red Artur & Hedwig, gick jätte bra. Sen blev de en ute ritt på Norton med Tess & Rudi, Skönt! Sen va de lektion igen, Red Monti, jävla segaprupp, men fick kläm på det ganska fort, han va jätte fin & när en halvtimme hade gått va vi lika svettiga båda två, usch. hehe men Nann va mkt nöjd och jag också. Så så ska det se ut i fortsättningen också! :D Nu blir det mat & tv, Ronja och Micke är också här och ska äta med oss :)

I morgon bitti bär det av till Gymet, sen skolan, och sen stallet. Och resterande utav kvällen blir att plugga, usch usch är så plugg trött nu så fy! Men men måste ju göras, ENDAST 10 VECKOR KVAR INNAN BETYGEN SÄTTS, GAAH! Jag vill inte bli vuxen :( men men nog pratat om de, Nu måste jag kolla på ett program på tv :P

Over And Out

-KittyCat-



Jag Vill jag Vill Jag Vill!
:D

How am i supposed to know what's right?

There must be another way
Cause I believe in taking chances
But who am I to say what a girl is to do?
God I need some answers

What am I to do with my life?
"You will find it out don't worry"
How am I supposed to know what's right?
"You just gotta do it your way"
I can't help the way I feel!

Tvätta, Tvätta, Tvätta, en väldigt rolig dag måste jag säga!


I can't hold back what i feel inside
and if i make you nervous, you better step aside

Ryck upp dig nu Alex!

Ja så va man där igen, skrivningen gick ju åt helvete. 1 poäng ifrån godkänt. Åker hem till mamma och rå pluggar, läser ut HELA boken, och sitter och tänker och funderar. Efter några timmars pluggande kändes det riktigt bra, trodde jag kunde allt! Kommer till skrvningen ännu en gång och känner mig jätte pepp, men nej då, 1 poäng ifrån godkänt IGEN. WHAT THE FUCK?! En mkt arg och besviken Alex går därifrån med bestämda steg, går ut igenom dörren och sular flaskan i backen och vrålar: FAN I HELVETES JÄVLA *PIP*! En mkt förvånad och häpen mamma och pappa står utanför och säger: jahopp, det är nog bäst att inte säga någonting alls, och följer sedan efter mig som två möss ner till bussen. Blev en mkt tyst bussåkning hem, ingen utav dom vågade säga någonting och de va nog tur för dom för annars hade jag nog blivit rasande. Väl hemma, blev en kopp kaffe. Och ett samtal med Tina som pratade vett med mig, Jag va villig att ge upp, men hon övertygade mig ganska så fort att ta nya tag igen. Och så blev de. Har en ny "rolig" tid att "se fram emot". Klarar jag det inte då, nej då jävlar då ska jag då fan inte ha nått jävla körkort, då ska jag hålla mig till hästarna!

Men som lite plåster på såret så shoppade mamma lite åt mig, En ny skinnjacka, smink, lite mer smink, och 2 till hål i öronen. <3
Sen va det dax att bege sig hem till vansbro igen. Sitter på bussen och lyssnar på musik, och blir lika arg igen! Känner att allt bara kokar inom mig, och blir lite deppig. Väl hemma i vansbro, anders kom och hämtade mig på busstationen. Åkte till ica och handlade lite. Sen tog jag mig en varm dusch, åh underbart! Sen gjorde jag taccos och tog ett glas vin, mumma :) Och så kändes allt plötsligt mkt bättre. Tills jag sätter mig vid datorn, då blev jag arg igen, men för en annan sak. Men ändå..

Nu ska jag dricka upp mitt vin och sen ska jag nog gå och lägga mig och varva ner lite.

Hoppas på bra resultat efter helgen också! :)

Over And Out!

-KittyCat-


Tisdag

Six o'clock already
I was just in the middle of a dream


Vaknade lite halvt utav ett svagt ljud utan väckarklockan, somnade om. Vaknade utav varma pussar på min kind, åh jag låg så skönt, och va så nöjd över att det va anders som skulle iväg och inte jag. Han fortsatte att pussa mig på halsen, och jag tänkte åh va jag kommer att somna om skönt nu. Sen kom orden, Jag älskar dig gumman. ÅH NEJ, KOM OCH LÄGG DIG IGEN! Då va jag inte så jävla glad över att han fick lov att åka iaf.. Sen kunde jag inte somna om på en halv timme tills bollen kom och myste ner sig breve mig, då somna jag igen :)

Idag har dagen bestått utav pluggning, och det kommer den att fortsätta med också.. Ska åka ut till stallet en vända också och ta hand om plutten.
I morgon bär det av till falun, sover hos pappa och lotta. Och på torsdagen blir det skrivning till körkortet, hoppas jag klarar det för då har jag körkort sen!! Men ska inte ha för höga förhoppningar för då går det åt pipsvängen. Klarar jag det inte så är det bara att boka ny tid och göra om det igen, är väl inte hela världen. Men klarar jag det då jävlar, då ska jag slänga min körkortsbok i älven! :D

Får hem en till film på Hingsten till helgen också, hon skulle filma honom i löshoppningen och häst vid hand, hoppas det ser bra ut för då finns det stora chanser till att han blir min, OM han går igenom veterinärbesktningen och rönken så klart! :)
 
Nej nu ska jag fortsätta att plugga!

Over And Out!

-KittyCat-

Jade Emy Alexandra Stålnacke

Vet inte riktigt vad jag ska skriva idag faktiskt, helgen har vart si sådär.. Helgen började iaf med fredagen, Skulle ta en dusch, svimmade, spydde och va skit dålig. Men tänkte inte så mkt på det så jag Bakade en tårta åt Anders för han fyllde år, den blev godkänd! På kvällen bar det av ner på selins, käkade och satt och pratade. Spårade ur som det brukar göra med våran kompiskrets.. Jag lämnade selins och gick upp till Lina och sjöng och dansade och hade det mkt trevligare! Gick ner på selins igen, va där i en halv timme och sen gick vi upp till Lina på efterfest igen, va väl helt okej. Sen blev jag dålig igen, så satt och tog det lungt ett bra tag sen åkte vi hem.  (Drack endast 1 cider den kvällen så jag va inte full)

Lördagen:
Väldigt dålig, Åkte ner på selins och käkade med Ison och Amanda, Jag och Ison tjafsade om att bänken vi satt på faktiskt satt fast, enligt mig iaf men inte engligt honom. (Vi ville skjuta den närmare bodet) Men både hade rätt, Den va lös på Isons sida, men inte på min. Så Ison sa ja men ta i lite då, så jag tar i och glider med fingrarna i en jävla fart så jag välter till min Fanta så den sprutar över hela Anders! haha, amanda tyckte iaf synd om honom, men inte Ison han tyckte mest synd om mig som bara skulle få en halv Fanta till maten!
Blev sämre efter maten igen, så vi åkte hem, låg i sängen & på soffan hela dagen. Ringde till sjukvårdsupplysningen, dom tyckte jag skulle åka in på akuten och kolla upp va det kunde vara för fel. Men jag tror inte att det är så allvarligt, och det börjar kännas bättre nu så jag avvaktar lite.
Sen kom det massa folk för att Anders skulle ha födelsedags fest. Och dom började skrika och tjoa och vred upp musiken på högst volym, så jag höll på att explodera! Så nej jag sket i det där, och begav mig hem till AnnaLena, Där även natten ädge rum, blev att jag sov där. Eller ja sov och sov, jag sov ungefär 20 min samanlagt på hela kvällen. Jag & Alma låg och kollade på tv medans Annalena sussade :P

Söndag:
Kommer hem och det ser ut som att någon har släppt en atombomb i huset, Sprit, öl och allt va de nu än va hade spillts ÖVERALLT, baksnus på golven, spyor i handfatat, det låg bh band på vardagsrums bordet, och någon hade snott mina svarta pumps! Så de va bara att sätta igång att börja städa de.
En lagom god och glad Alex i sina bästa år kan jag lova!
Så om det är någon som läser det här och vet vem fittan var som tog mina skor, så va snäll och lämna tillbaka dom.
(Ursäkta ordspråket, men så gör man faktiskt inte!)
Sådär då, då har jag avreagerat mig lite. Skööönt. Nu ska jag gå ut och ta en cig och sen ska jag lägga mig på soffan och glo på film med anders och micke.

Over And Out!

-KittyCat-


RSS 2.0