Oj

Ja nu va de bra länge sen jag skrev.. Men har väl inte hänt speciellt mkt sen dess.. Det gamla vanliga..
Det börjar bli vinter ute, härligt :) Inte långt kvar till jul heller, 55 dagar kvar till julafton :D

Har precis diskat lite och ätit frukost, och nu ska jag dammsuga inne i sov rummet och skrapa bort färgen på golvet.
Sen så kommer förhoppningsvis gubbarna som ska lista och lägga golv här så de blir klar, så vi kan få flytta in i sov rummet igen. Har ju målat klart där iaf, blev en brun och härlig färg, kommer bli jätte snyggt där inne med vita lister, mörkt golv, svarta hyllor, massa ljus och snygga tavlor! :) mumms, jag kommer aldrig lämna sovrummet!!

Sen så småning om så blir kontoret och vardags rummet klart också :)
Nej nu ska jag gå och börja, så jag kna åka till stallet nån gång!


-KittyCat-


Me


Städa Städa Städa

Har vart i skolan och stallet idag. Norton har fortfarande inte fått på sig någon sula & sko än, men Benny kommer och fixar det i morgon :) Så då kan jag rida igen!! :D
På torsdag bär det av till Flyinge, blir där till på söndag.. Ska faktiskt bli ganska kul :)

Har diskat lite nu, och så ska jag väl tvätta, dammsuga & torka golven också.. Men måste ta nått att äta först, är sååååå hungrig :P
Kanske skriver mer senare, byebye!!


-KittyCat-


Höst

Har vart i stallet hela dagen, är helt slut i kroppen. Men gick ganska bra att rida, red Zaga men hon va så trött, först så körde jag och tess slut på henne på sits träningen, och sen fick jag lov att plåga henne i 30 min till efter det, tyckte faktiskt lite synd om henne :P hehe.
Norton börjar bli bättre i hoven nu, behöver inte linda honom längre, Och i morgon får han gå ut i hagen :D

Har precis lagat mat och käkat lite, blev tacos, mumms :) funderar på om jag ska ta och slänga i färgen i håret, hade velat haft hjälp egentligen, men ingen som kan .. funderar på om jag ska ta en promenad först, är inte så roligt väder men hade vart skönt att få komma ut och rensa tankarna lite.


Nej nu orkar jag inte skriva nå mer, ha det bra.

-KittyCat-




I hope you know , That this has nothing to do with you
Its personal, my self, and I


Nobody's home

What's wrong, whats wrong now?
Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but nobody's home.
That's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go, to dry her eyes.
Broken inside.





Be strong, be strong now.
Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but Be strong, be strong now.
Too many, too many problems.
Don't know where she belongs, where she belongs.
She wants to go home, but nobody's home.
That's where she lies, broken inside.
With no place to go, no place to go, to dry her eyes.
Broken inside..

Im not gonna take it

Nej ibland vill man bara .....

Bläääh!

Försvinna ....

Jade Emy

Lugn dag i skolan idag, 2 lektioner, Svenska & Matte. Slutade 11.30, men va kvar i skolan och fixade lite. Fast blev mest prat & kort spel.. hehe. Snart blir det att åka ut till stallet och ta hand om kusen lite, Spola ren hoven, låta det lufta lite och sen lägga på nytt igen. Ska ut och gå med honom lite idag också, han har ju inte fått gått i hagen på 4 dagar. Kanske får han gå ut i morogn?, Det återstår att se.. Men kan ju alltid hoppas på det iaf  :)

Lilla Jossan har blivit sjuk också, Usch Usch, hoppas du blir bättre snart, det är lite tomt utan dig :P
Nej men tro om man ska ta sig någon att äta innan man ska till stallet? Hade ju vart gött att få lite i magen. Ska väl ta medicinen också, usch blir så trött och gring utav den. Årstiden har väl en hel del med det att göra också, Grått och kallt, nej fy. Och allt känns bara så jobbigt och ledsamt just nu, Vill bara lägga mig i sängen och vakna när våren kommer igen, Deprimerande! Men bara att bita ihop och lägga ett leende på läpparna! Det kommer bättre tider! :)

Ser framemot lördags kvällen iaf, Ska ut och äta med underbara människor, dricka lite gott och bara ha det bra :)


Would you hold me if I'm empty
Would you care if I was lost
Would you love me if I'm guilty
No matter what it cost


-KittyCat-


Never let me go
 
Never let me go


KittyCat

Måndag, Är fortfarande irriterad efter helgen.
Norton är fortfarande halt, men tog bort gippset idag och packade in hoven i bomull med jodopax och sen en gasbinda ovan på de. Tror de är lite bättre än gipps. Trodde alla andra som va i stallet också, så vi provar de istället så får vi se om han blir bättre om några dagar :)

Kom precis hem ifrån stallet, och nu ska jag väl laga lite mat, dammsuga & plugga. Sen blir det sängen, jag är trött.
Jag & Pilski fick praktik plats på Hofors ridcenter iaf :) Gött. Så v45 & 46 blir jag i falun hos mamma.
Ska bara försöka fixa någon som kan ta hand om hästen.

Nej nu ska jag göra ett ryck. :)

-KittyCat-

Saknar mitt röda hår ibland .. =/

Fuck It

Jaha, Stallet gick väl ganska bra idag. Pazzi kom tillbaka idag som han hade lovat. Han skodde Norton för 1 vecka sedan, och efter det så blev han halt, Så jag tänkte att han kanske bara hade blivit lite öm, en del hästar blir ju de.
Men det blev inte bättre.
Så jag kollade på hans hovar och såg att en sömm satt väldigt högt upp, så jag drog ut den. Men det blev fortfarande inte bättre. Så jag tog av hela skon. Men det blev fan inte bättre då heller! Så jag ringde till Pazzi och tvingade honom att komma hit eftersom att han har gjort nått så min häst har blivit halt. Så han kom idag och klämmde på hoven, Och det visade sig att Norton hade en hovböld och en inre blödning i hoven efter SÖMMEN. Så pazzi har satt en sömm alldeles för högt upp så norton har börjat blöda inne i hoven som sedan utvecklades till en hovböld!

Så han grävde ur bölden och de rann blod och vätska ur hoven, och Norton pep, så ont gjorde de.
Sen fyllde han hålet med bommul och jodopax, och sen gippsade han hoven. Så ska det tydligen bli bra efter 1 vecka. Men han måste stå på box i en vecka, får inte gå ut :(  Jävla hovslagare!! Man måste fan göra allt själv, Har bara tappskoutbildningen, men måste väl utbilda mig till hovslagare så det blir rätt gjort!
Blir inte Norton bättre snart eller om han får någon "rest" som kan påverka honom i framtiden, då jävlar!


I love to stand in the rain
because no one can se that im crying


Depression?...

-KittyCat-


Söndag

Vart i stallet sen halv sju i morse, Inte det roligaste. Nu är jag trött och irriterad och skulle kunna döda en viss person. Morr.. Men Men hon är som hon är och tänker inte ändra på sig för 5 öre, Och hon vägrar göra nått mer än det hon själv vill, så då får alla rätta sig efter henne, men så fan heller att jag gör! Har "pratat" vett med den stackars lilla flickan nu så nu vet hon sin plats. Hon ska fan inte komma här och tro att hon är nått, nej nej glöm de.

Och Norton är fortfarande halt :( Kanske är en hovböld på gång, får nästan hoppas de för då är det lätt att fixa. Om det är nå annat fel så vet jag ärligtalat inte vad jag gör.

Men nu ska jag bli på lite bättre humör, så nu ska jag gå och lägga mig en stund och hoppas att jag vaknar på en bra sida!

-KittyCat-
DÖDA!

Helg- Stalljour

Mm, i helgen är det stalljour som gäller. Har vart i stallet sen kvart i sex i morse, Sen åkte jag och sara hem hit och kollade på film & käkade chips! :P Sen efter ett tag så blev de mat också, blev faktiskt ganska gott, Stolt över mig själv :D haha. Och snart så bär det av ut till stallet igen, Deä är snäll och kör ut oss. Sen blir det att vara där hela kvällen, Fodra och ta in hästarna, Borsta och pyssla med Norton och sen blir det kvällsfodring. Och så förhoppningsvis hitta skjuts hem, annars blir det en låååååång promenad. =/

Nästa helg blir också fullbokad, Jobba/Slava på tävlingarna BÅDA dagarna, Och sen på fredan eller lördan så blir det att ut och äta och dricka lite gott eftersom att Ida fyller år :) Men blir nog ingen fylla eftersom att man måste ut till stallet och slava :( Jag är party sugen!!

I morgon efter stallet så blir det att spela Bingolotto med Sara & Pilski :P haha. Vi ska vinna miljoner!!! (Tanter (?), haha ja man kan ju börja undra) Men Men man måste ju fördröja tiden på nått sätt här i vansbro..

Nej nu ska jag vara lite social med sara innan vi ska åka igen.


-KittyCat-


Fulla och glada :P

RSS 2.0