Jeans

Fick mail om att det va JÄTTE rea på jeans på Ellos, och jag behöver ju då nya eftersom att alla mina börjar gå sönder, har gått sönder och ser allmänt risiga ut, usch! Så jag in och tittade och hittade 2 eller 3 par som jag skulle kunna tänka mig att ta på mig, och dom kostade under 200kr desutom! Men så klart så fanns det ju INGA kvar i min storlek, TYPISKT! Men det är väl just min tur.. Så jag stängde ner sidan och gick in på HM och beställde 2par jeans och en bikini som va på rea, i MIN storlek :P Och det är väl lika bra att passa på att köpa en bikini nu när det ändå är rea och när jag ändå ska till Grekland i September :) Och jeansen och bikinin fick jag för 567:- och det tyckte jag va billigt, så så fick det bli! :D

Nej nu ska jag väcka min karl och sen åka till jennie och johan och lämna Diesel, och sen vidare till patrik!

Chio!
/KittyCat

Utflugna valpar

Va länge sen man skrev här, blir aldrig av längre, men ska försöka få lite ändrig på det, IGEN! :P
Men allt är väl som vanligt, händer väl inte så mkt, alla valparna har äntligen flyttat om man nu får säga så. hehe. Men alla har fått bra hem iaf och dom mår bra!
För övrigt så jobbar jag kvar på hemtjänsten och trivs kanon bra, och killen har fått jobb på hemmaplan så det är ett plus! Skönt att få ha honom hemma :)
Sen letar vi hus, så så småningom så blir det husköp! :D

Har nog inte så mkt mer att berätta för tillfället, jag mår kanon bra, har en toppen kille, jobb och underbara vänner så jag ska verkligen inte klaga :)
Nej nu blir det kvällsfika och sen sova!
Chio!
/KittyCat

RSS 2.0