I bilen 4..

.. Då var man på väg hem till kära Vansbro igen då :) Haft en helt otrolig helg, har vart jätte roligt! Va även skönt att komma hemifrån några dagar också :)
Det är snart dax för att stanna och äta, just nu har vi 26 mil kvar hem. Sen när vi är hemma så blir det att plocka ur alla grejer och koppla av husvagnen, Och sedan bege sig av till Borlänge för att hämta Tova, kommer bli roligt att träffa henne igen, va ett tag sen nu!´Vet faktiskt inte hur länge hon stannar, men några dagar lär det väl bli iaf :)

Och även den här resan så vräkar regnet ner både utanför bilen och inne i bilen, Amanda ligger och läser och grinar. Usch den där boken måste vara hemsk!! Jag måste se filmen sen, så man får reda på vad Amanda går igenom.
Men oj då, kors i taket, nu lyser solen!! :D härligt!

Nej nu ska jag kolla runt lite här på internet.

Chio!


-KittyCat-

i husvagnen 2..

.. Jahopp nu var dagen över, Anders klarade det, fy fan va gött! GRATTIS älskling, är grymt stolt över dig!!
Hans dröm tid var under 6h, och tror ni inte att den jäveln klarar det då? Jodå, 5h 45min, Jag kan inget annat än att le :) Åter igen, Så otroligt stolt jag är över dig gubben, Det är sjukt.

Nu har vi varit på middag, Buff'e och grejer, skit gott var det! Mums!:P
Nu är vi trötta allihopa efter en dag i storm, vandring oich regn. Men jag ska nog inte klaga det finns ju faktiskt dom som har gjort ett ½ IRON MAN, Säger det iogen, det är sjukt, fattar inte att man utsätter sog för något sånt här. Men men det är Anders Hed vi pratar om, man slutar aldrig förvåna sig över vad den karln hittar på.

Nej gott folk nu blir det sängen, jag uppdaterar i bilen i morgon eller när jag kommer hem :)

Chio!

OverAndOut
-KittyCat-

P.S, I love you

i husvagnen..

.. Ligger just nu och myser i husvagnen i göteborg :) Blir till att sova nu, klockan ringer 06.30 i morgon bitti, usch. Då blir det incheckning för anders, sen ska vi äta frukost i lugn och ro och sen ska vi bege oss av! Första start 09.00, hoppas på bättre väder än idag, är typ storm ute, fy fan! Men annars är det mysigt :) hehe.
När allt är klart i morgon vet jag inte riktigt vad som händer, blir nog kanske att vila en stund, Anders kommer nog behöva det. Sen blir det nog kanske att ut och äta och ta en öl eller något. Det visar sig :)

Nej nu ska jag sova, Så anders kan somna någon gång, han ligger och kollar när jag skriver så då är det nog inte så lätt att sova. :P

Godnatt!

OverAndOut


-KittyCat-
Uppdaterar er om dagen i morogn :)

I bilen 3..

.. Ja nu har vi fått ännu ett stopp, och när anders är med i bilen så kan ni ju alla gissa vad det blev för mat, Jo, Mc Donalds, OVANLIGT!
Amanda va ä'ven in på någon affär, hon skulle köpa handdukar, men alla känner vi våran Amanda, så efter en bra stund kom hon tillbaka med ett flin på läpparna, och en stor påse i handen, Med KLÄDER, Hum, de var ju BARA handukar hon skulle köpa :P men jaja.

Nog pratat om det. det är piss väder ute, regnet öser ner för rutorna och vindrutetorkarna går i ett. Och här inne i bilen värkar det också börja regna, Amanda sitter i baksätet och läser en bok och grinar, tårarna rinner på hennes kinder, och det ända hon fick ut ur munnen var ett " ojoj, och nej men fy med en darrande röst. Stackars liten :')

För övrigt så är det bara 4 mil kvar, Yeay!! Anders verkar gladare, han sitter och sjunger på reklam låten "fredags mys" :D
Så sött så, och jag sitter och äter på en chokladmuffins.
Amanda har iaf slutat grina nu, va skönt, tror det ordnade upp sig i boken :)

Nu håller bateriet på att dö på datorn så bäst jag stänger av.

Chio!


-KittyCat-

i bilen 2..

.. Ja nu har vi fått toalett pause, rökpause och mat pause :) Gött! Så nu drar vi vidare mot göteborg med nya krafter och så har vi laddat upp med lite chips i bilen, resan blir bara bättre och bättre ;) haha!!
För övrigt så är det gyllende tider som spelas i bilen (var den ända skivan som fanns i pappas bil) Och eftersom att det är dålig mottagning på radion så får vi stå ut en stund till.

Just nu är det 30 mil kvar på Navigatorn till vi har kommit fram till Tjörn nånting. (Campingen) Där vi ska parkera husvagnen, för att sedan bege oss till ett pasta party, har ingen aning om vad det är för någonting. Men det blir säkert kul och gott :)
Sen ska vi tillbaka till husvagnen för att sova. Blir att gå upp tidigt i morgon, runt 7 tiden. Så anders hinner äta frukost i lugn och ro. Sen är starten kl9, Håll tummarna allihopa för att det blir bra väder och för att han ska klara det!! :D
Lycka till älskling!

Nej nu ropar chipsen på mig! :P

Chio allihopa!

-KittyCat-

I bilen...

.. Japp befinner mig just nu i bilen på väg till Göteborg. Anders sitter breve mig, bakom ratten alltså. Han har nått konstigt för sig, sitter och biter på handen, "stretchar" eller nått, och så funderar han nog på tävligen. Han är nog lite nervös nu skulle jag tro. Sen har jag Ison bakom mig och Amanda snett bakom mig, och dom är verkligen jätte sociala, dom sitter med en varsin bok och läser och är helt knäpptysta. Roligt :P haha och eftersom att Anders sitter i sin egna lilla värld så fick jag väl lov att ta fram datorn en vända :) Måste ju uppdatera er om vad som händer på våran otroligt spännande bilfärd :P haha! oj nu börjar jag bli kissnödig också, tro om man vågaer säga de till chaufören :S haha, men eftersom att han har nervös och hyar druckit ganska mkt vatten så borde han också vara kissnödig snart! :D Aja, jag uppdaterar er lite längre fram.

Hej och Hopp ifrån oss fyra i bilen! :)


OverAndOut

-KittyCat-

Nadja & Anton

Har vart barnvakt åt nadja i typ 2 dagar. Hon som här natten till i dag. Har gått jätte bra, va roligt att ha henne här :)
Sen när jag åkte hem med henne fick man ju själklart se det nya lilla stjärnskottet i familjen Modig/Samuelsson, Anton :) Gullunge, fy fan vilken sötnos!
har knäppt lite kort, så se och njut, lilla sockertopp! :)

Anton 2009-09-24
06.49 var klockan
vägde 3400g
och var 48 cm kort :)






















Lilleplutt <3

Vanheeden

Nyss kommit hem ifrån stugan i Van. Vart en härlig dag igår med fiske, lite solning i båten, massa prat, kräftor, pajer, kortspel och bara haft det underbart!

Här kommer lite bilder, Kunde inte knäppa några fler, för kameran dog! Morr*



















Mer bilder kommer på facebook sen! :)

OverAndOut

-KittyCat-

kräftskiva!

Jajamän, nu är det dax för kräftskiva! Snart drar vi upp till stugan i Van och tar en "promenan" upp på berget, och sedan blir det att gå tillbaka till stugan och äta massor av kräftor, pajer och lite annat gott! Mumms för kräftor!! :D
Blir som vanligt nykter, eftersom att Tina fortfarande inte har plåppat ut ungen än :P
Kändes ganska B att sitta och dricka Loka i går på selins medans alla andra satt och drack öl, haha men ganska skönt att vara nykter också måste jag säga :) Är inte alls supar sugen längre, okej att ta en öl ibland men nej usch för fylla, minnesluckor, vimmla omkring och knappt kunna stå på benen. Nej jag har nog växt ifrån det där tror jag :) Vuxenpoäng till mig!

För övrigt så har det väl inte hänt så mkt i mitt liv, det knallar på som vanligt tror jag:)
Nej nu orkar jag inte skriva längre, tror jag ska ta ett glas bubbelsaft och gå ut och sätta mig på balkongen och ta en cig i det fina vädret, ska nog ta med mig mummen (Lenny) ut också :) Är hemma hos amanda och väntar på att pajerna ska bli klara så vi kan åka någon gång!! :D

OverAndOut
Uppdatering och bilder ifrån kräftskivan kommer i morgon eller på måndag :)

-Kittycat-


Jade Emy

Blev sovmorgon idag, en ganska regäl en också, men kom faktisk hem vid halv fyra- fyra i morse efter att jag kört hem, danne, lunk och carro :P Sen kunde jag inte somna heller!
Men skönt att sova, synd bara att man missade det fina vädret i morse, måste ju ta vara på varenda liten solminut nu så här på slutklämmen av sommaren! :P Så nu ska jag sluta skriva och gå ut eller nått.
Tagit en promenad idag förresten , väldigt skönt! Nu väntar jag bara på att tina ska vila klart så jag får ta en till promenad :) Sen är det roligare att gå när man har sällskap :)

nej nu ska jag röra på mig!

OverAndOut

-KittyCat-



Funderar på att sätta i löshår sen igen, men vet bara inte vad jag ska ha för färg.
Har funderat på rött igen, men lite svarta slingor eller nått kanske.
Ja vi får se!
Förslag? :)

På bra humör :D

Är på sjukt bra humör, fast dock inte när jag vaknade i morse, eftersom att telefon jäveln ringde konstant hela tiden, morr* haha fast det va väl ganska bra egentligen om man tänker efter för då fick man lov att slita sig ifrån den sköna sängen och göra nått vettigt istället :P hehe.
Va hos Tina i morse, lekte lite med nadja och käkade frukost :)
Sen blev de att åka hem och göra lite nytta, plocka ihop lite, håller på och tvättat nu och så ska jag börja med maten också, är såååå hungrig :P Sen ska jag hoppa in i duschen en snabbis och sen åka ner på OK och skicka tillbaks mina skor jag beställde :( dom va för stora, så skicka tillbaks dom och så får jag förhoppningsvis en storlek mindre snart :D Sen blir det att åka till jobbet, 18-01 plus lite övertid som vanligt, och sen hem och krypa ner i sängen brevid en varm kar, mumms*
Nej nu ska jag göra ett ryck :D


OverAndOut

-Kittycat-

Daaaaaamp humör :D









Nadja, Bara för att skitungen är den sötaste!
<3

No promises



You have my heart in youre hands,
do what ever you want, but dont broke it.


När man är ensam och låter musiken ta över allt, då kan känslorna rinna fram.

Jobbat idag, sedan blev det en skön promenad, va härligt. Tog emot först, men när man väl kom ut då va det underbart! hehe :P
Jobb i morgon igen, ledig torsdag, då blir det att söka mer jobb. Och sen är det jobb hela helgen igen. :)
nej nu ska jag gå och försöka sova så man orkar upp och jobba i morgon!

Du skulle aldrig ha sagt dom där orden, Jag såg fram emot dom, men jag har insett nu att det aldrig kommer att ske.
No promises



Nattuggla



Kan du förstå två våta kinder,
de torkar lika snabbt igen
Man rår ej för att tårar rinner,
när man har mist sin vän.

klockan är nu 03.05 och jag kan inte sova, vill inte sova heller för den delen.
Tror jag ska ta mig en dusch och sen får vi se vad jag hittar på. Kanske ska slå på en film och försöka somna till den?
Ja, det får nog bli så, är jag vaken länge till så kommer jag vara död i morgon.
Och det vill jag inte, för jag ska upp ganska så tidigt iaf och städa innan jag ska till Järna.

natti.

OverAndOut
-KittyCat-





Funderar på att färga mitt hår rött igen btw.
De va inte roligare att vara blond..

Vila i frid morfar <3

Wish I could Keep You Much Longer
I know You gotta Go cuz you got things to do
Wish I could Keep You Much Longer

Wish I could Stop By
And Maybe Say "Hi"

Wish I Could Keep You grandpa
I Just Wanna Keep You Longer

Vila i frid morfar, hoppas du har det bättre där du är nu.
Hälsa mormor och moster.
<3

Life <3

Saknar livet, äventyret, spänningen, kärleken och lyckan <3

Vill ha det tillbaka, NU. Men det går inte, Jag måste kämpa.
Men så fort jag kan och har tillgång till det så tar jag ett lån, utan tvekan.
Till vilket pris som helst, Jag ska ha tillbaka mitt liv. Hästar!


Love <3


Usch

Begravningen i fredags va nästan det absolut jobbigaste jag har gjort i hela mitt liv. Tårarna kunde inte sluta att rinna, och dom rinner bara jag tänker på det. Är inne i en sån där känslig fas nu, allt är bara skit, och jag gråter för minsta lilla. Men det blir väl så när man har mist någon som stod en väldigt nära, depression. (?)

Pallar inte att något går emot mig, har bara lust att gå ut i skogen och skrika ur mig allt.
Hoppas bara det går över snart, för så här orkar man inte ha det länge till.

R.I.P my friend <3
-KittyCat-


RSS 2.0