Skön helg med massa goa vänner :)

Yes, igår bar det av upp til stugan, där blev det massa skoteråkning, fiskning, korvgrillning och så klart massa god dricka med ett helt underbart gäng! Jag, anders, micke, dennis, skee, mickis, leffan & anders pappa :)
Skön dag kan jag lova, senare på kvällen blev det att gå ut och äta, Selins.
Träffade lite goa människor osv.. sen bar det hem, blev att hoppa i sängen på en gång.. I morse va det tungt att gå upp, men de gick :P hehe. blev bakis pizza, och nu sitter alla och slappar i soffan! :)

Senare idag blir det att åka till stallet en sväng och kolla till hästen, ge medicin och morötter & kolla till benet.. (Halt) :( men sånt som händer när man går med en 2 åring som han ska försöka läxa upp :P hehe.
Sen blir det kanske att åka till Malung & BOWLA! tjoohoo :P sen DIDO och röja.. haha den här kvällen kan ju bara sluta bra! (?) :P sen blir det nog hem och däcka, och vakna och ha huvudverk, yes det låter bra så de sattsar vi på! hehe..

Nej nu ska jag gå och vara lite social, lägger upp bilder på bilddagboken --> Kittycat90
 och facebook --> Everybodyhurts_90@hot...

Over And Out!



-KittyCat-

Ja va ska man göra (?)

Något ändrade planer kan man väl säga, va ju inte det här man va beredd på iaf..
Men men det är som det är, tycker bara att man kanske kan prata med personen först och inte säga massa saker till sina kompisar eller vem de nu va.

Har inget mer att säga just nu.

Ska ut & gå med pilski en sväng nu :) ska bli skönt, stallet i morgon.. och se får vi se vad som händer.. hade planer men tror dom sket sig.

-KittyCat-
Ha det bra allihopa! :)


Jag vill jag vill jag vill!

Åh jag vill så mkt!

  • Pierca mig
  • Tatuera mig
  • Ha längre hår
  • Klippa en snygg frisyr
  • Handla kläder & skor (behövs verkligen)
  • ha massor av pengar
  • Köpa en häst

Jaa va mk det är man vill här i livet, och det där va bara en extremt kort lista på det jag vill..  Varför ska allting kosta så mkt här i världen? Och så måste man börja tänka på balklänning och massa skit också, och va kommer inte allt de kosta? nej jag säger upp mig! :P

Hur som helst, Idag har jag inte gjort så mkt, Vi gjorde typ inget på svenskan i morse, satt bara och gjorde massa annat. Sen skulle vi på dansföreställning, den va i 30 min och va totalt värdelös.. Sen gick vi och käkade i matsalen.
Sen bestämde jag mig för att pilski inte skulle få sova länge, så då gick jag hem till henne, fast då va hon redan vaken, hon låg och kollade på "Jägarna" så jag fastande där jag också, sen bar det av till körskolan & sen till skolan. Satt och pratade lite med tess & jossan.. sen kom ander soch hämtade mig så åkte vi hem..

Och nu sitter jag här..
Ikväll blir det väl kanske lite mys framför en film eller nått, gubben börjar bli sjuk, så när han väl kommer hem så ska jag försöka bädda ner honom. Om han inte är så jävla envis och ska ut å hålla på med massa skit ändå vill säga!
För när han är på de humöret så är det inte lätt att stoppa honom kan jag lova.. eller jo kanske med nått speciellt :P hehe.

Jaja, nu ska jag ta mig en macka tror jag..

Over And Out!


-KittyCat-


Film och massa godis!

Tisdagens "äventyr" - Skolan, pluggade ganska bra faktiskt, fick en hel del gjort, stolt över mig själv, Sen åkte jag, tess & jossan ut till stallet, red och fixade lite.. sen när jag kom hejm så satt anders och micke vid datorn och ugglade, och jag va hungrig så jag gjorde en ost&skinkpaj, för första gången!  Men dom varken klagade eller spydde så jag antar att den va godkänd :P haha.. Sen hade micke vart ner på macken och handlat "lite" godis, 3 chipspåsar, 2 1.5 liters läsk och en JÄTTE påse med godis, va då bra över 1 kilo i den där jäveln iaf! Men gott va de iaf, ja visst ja 2 dipp kom han hit med också, så lämnade han kvar allt när han åkte, så min bantning blev ju lyckad! Tack micke :P

Nu väntar sängen, har svenska i morgon bitti, sen någon dansföreställning som är i en halv timme, OBLIGATORISk desutom, nödvändigt! pusst.. sen har jag en lektion kl 2 sen slutar jag.. så då blir det stalle. Får se om det blir någon lektion eller bara självständigt.
Och på torsdag så kommer allt folk, blir nog ganska roligt, skotertur på fredag och bara massa gos & bus!
Lördag är det fest, sen på söndag är vi nog bakis allihopa.. så då blir det nog bara en slappar dag..

Nej, nu måste jag sova! Natti..

Over And Out,


-KittyCat-


Röd som en Diamant!

Yes. då va man sig själv igen, rödhårig och jävlig som jossan brukar säga.. (Lilla my) tjoohoo!

Skolan idag, Religon, Jusus filmen igen.. puust. Men men nu är det iaf färdig sedd, och nästa vecka skulle vi tydligen till frälsningsarmen (?) inte för att ja vet vad vi ska göra där men. Efter lunch så blev det stallet, blev att rida Babbis & Monty, sen Norresnorre.. Så nu är jag tlööt.. Ska ut å ta en cig sen skölja ut färgen ur håret och sen sova!
Men lär väl ta lite kort på andes när han står och visar sina muskler så han blir nöjd någon gång :P haha
Men måste erkänna att han börjar bli rätt het, hä..

Nej nu ska jag dra mig!

Over And Out!


-KittyCat-

 

Snöstorm (?)

Igår blev de tjockis mat och film med anders, ison, amanda & ovas. Kommer inte ihåg va filmen hette, men den va riktigt bra! Sen satt vi och asgravade åt de här klippet:
-- >
http://se.youtube.com/watch?v=S9Iq6LA7sZI&feature=related
Och när vi kom hem kunde inte lilla anders sluta tänka på det, så han låg och asgarvade som en jävla hyena! Sen fick han lov att gå upp mitt i natten för att kolla på klippet Igen! :P Då har amn dålig humor!

Har stalljour i dag, är klar med morgonen, sen är det bara eftermiddagen kvar. Och fuck vilket skit väder! usch usch usch, ska bädda ner mig själv på soffan nu med oboy och nått att äta. Sen ska jag försöka ta mig ut till stallet på nått vis till halv två.. Får väl se om jag lyckas annars blir det en promenad i det underbara vädret!

Får väl se vad som händer i kväll också, Dido kanske? Ja vi får se.. skulle behövt sova ikapp lite, men som sagt vi får se :)
Skulel väl ha behövt plugga lite nu också, men att bädda ner sig i soffan lockar faktiskt lite mer :P

-KittyCat-

Oboy Oboy Oboy!

.. Måste ju bara vara det godaste som finns! Älskar oboy, mumms mumms mumms! Och ett stort plus till att det botar ALLT! Bakfylla, mensverk, dåliga dagar, sömnlöshet, mm mm!

Är iaf på benen igen efter mina nätter utan sömn. Känner mig bra igen, så det blir att åka till stallet i morgon :)
Kände mig ganska bra i morse, va fortfarande trött men inte alls så hängig och så som jag har vart. Så på kvällen så åkte jag och anders ner på Ica och köpte mjölk och sen åkte vi och hämtade pizza. Så när vi kom hem så svepte jag i mig ett glas oboy, oh oj så mkt bättre jag mådde!

Så jag tackar den jäveln som kom på oboyen, i just love it!

De va va jag hade att säga idag, nu ska jag ta ett oboy glas och sen ska jag SOVA SOVA SOVA!! :D

-Kittycat-

Jag trodde att kärleken va som att vara törstig, att man efter ett tag skulle få nog, men det är inte alls så. Känslorna blir bara starkare och starkare. Alla har sina upp och ned gångar, men när man tänker tillbaka på alla minnen så förstår
man hur mkt man älskar den här personen..


Gäsp

Jadu, ingen sömn i natt heller. Sov 1½ timme i morse, sen hörde man amandas röst vid halv elva, och då gick det inte att somna om igen.
Blödit lite näsblod,ögonen hänger och man känner sig som en japan eller nått. Och kroppen är jätte tung, orkar fan inte bära upp mig själv snart. Jag vet att jag klagar men det får jag faktiskt göra nu!
Men lyckades sova lite mer än en timme i sängen med anders för en stund sen, när man vaknade kände man sig som en helt ny människa. Har inte sovit så skönt på länge, va helt otroligt. Men sen vaknade jag nu och anders hade åkt iväg till jobbet.. Försökte somna om men nej de gick inte.. Så ska försöka plugga lite eftersom att jag ändå är vaken, så somnar jag förhoppningsvis sen. Och om det blir ännu en natt med sömnlöshet så blir det Bäckaskog i morgon. Måste kunna sova, annars tar skolan och hästen stryk utav det, och de vill jag inte!

Har aldrig haft några sömnproblem förut, har alltid kunnat sovit, Så fattar inte vad det är som händer..
Jag vill sova sova sova! :(


Anders <3

-KittyCat-






19 Januari 2009

Vart i skolan idag. Hade 1 lektion, Religion. Skit trisst, kollade på nån film om jesus (?) eller nån, va jätte dålig. Såg ut som att den va inspelad ifrån 1500 talet.. Va inte så angagerad i filmen, Jag och olsson satt och kollade på Crossroads istället :) hehe.
 Stallet va roligt idag, kiropraktorn va där idag och kollade på några hästar. Man lärde sig en hel del, va mkt intressant. Sen hade Nan & Kini klinik för oss. Va också roligt att se :) Se halv sex hade jag lektion, dressyr med Norresnorre, Gick super på slutet, mkt nöjd med våran insatts!! Och nan också :P

I morgon blir det skolan, Idrott & Psykologi. sen slutar jag. Halv tolv, Inga långa dagar för mig inte. hehe. Sen bär det av ut till stallet vid 3.. Rida lite, sen hem, handla, laga mat, diska, städa & tvätta. Duscha! Äta mat & mysa till en film och sen dyka ner i sängen och sova som en stock (förhoppningsvis) :D

Har hittat en häst jag vill köpa också, väntar bara på att ägaren ska skicka en film på henne. Känns onödigt att åka 65mil bara för att provrida och sen kanske det inte blir nå mer.. Så en film vill jag ha först, sen får vi se om det är något att ha, troligtvis är det väl de :)

Nej nu ska jag gå och lägag mig i sängen och mysa till en film med chips & oboy! :D Mumms!!

Du är så söt när du ler
Du är allt om inte mer
Du är det finaste jag har
Jag vill alltid ha dig kvar
Du är min ovärderliga skatt
Du är den jag drömmer om varje natt'


Gu så söt jag är :D

-KittyCat-



A love story

Follow your heart and come with me
take my hand and lets go to our place
Let's go where the stars never stops shinning
and our love never find an ending
Love can last forever
we just got to believe it
trust me babie

Om du visste hur mkt jag älskade dig, om du visste hur mkt  du betyder för mig så hade du aldrig tvivlat.
Då hade du tagit chansen till ett ytterligare steg, men allting handlar om att man måste lita på varandra och våga ta risker fast man är rädd. 


"Vem vill inte se den man älskar, leva sitt liv utan skuld.
Vem vill inte ge den man älskar, tankar av renaste guld."


Halkbana!

haha ja, i morgon bär det av, ska göra halkbana, och jag är skit nervös!! haha dom som har gjort den säger att det inte är nått att vara nervös över, men det visar sig i morgonom jag har vart nervös i onödan eller inte :P hehe!
men men om jag klarar halkbanan som jag måste göra, så är det bara skrivning och uppkörning kvar. och det kommer att bokas i morgon :) nice nice nice, hoppas jag klarar allt nu. Behöver körkortet nu!!

Måste säga Grattis till Tess också som fick körkort idag, stolt över dig snuttan! ;)

Nej nu ska jag duscha & sen ska jag sova. Ska upp kl 6 i morgon bitti, urk!

<3

-KittyCat-


Hästar Hästar Hästar

Kommer nog aldrig att tappa intresset av hästar. Själva känslan och adrenalin kicken man får ute på hoppbanan, helt otroligt! Nej tävlandet är nog det jag saknar mest i mitt liv just nu...

Har setat och kollat på lite stora hästar, Vill ha en stor häst nu som jag kan jobba med och som jag kan ut och tävla med, så man kommer någon stans nångång.
 Är inne på sto ämnet för tillfället, sett många fina ston jag fastnat för. Har inte vart så farligt dyra heller, och har haft bra stam, bra huvud, bra hopp teknik och fina gångarter. Nepp, tror om de blir ett sto nästa gång! För övrigt så har jag inte gjort så mkt idag, vart nere på körskolan och pluggat lite & kört med thomas. Sen vart till verkstan och kollat på när anders och hans pappa fixade victors bil. Sen blev de hem och äta och kolla på film. Och så blev det att plugga lite mer körkort. Och snart är det nog sängen som väntar..

I morgon blir det skolan, plugga på körskolan, ut & köra sen försöka ta sig till stallet!
Hade bra!


-KittyCat-

Maskerad hoppning med Monti

Starta paniken!

Jaadu, vad ska det bli av mig. Har ingen som helst aning vad jag vill göra med mitt liv. Alla sa innan jul att det löser sig, du kommer på det. Efter jullovet har du nog fått några funderingar på vad du vill göra. Men nej då, så blev de inte alls det!
Om man inte vill bli vuxen då? Måste jobba, bete sig vuxet, betala räkningar, tänka på ekonomin. TÄNKA PÅ FRAMTIDEN (som inte finns i mina tankar just nu)  Nej fy fan, jag vill vara liten igen, då inte problem fanns i ens värld. Då va det bara att leka hela dagarna.. Men nej det får man inte göra längre, så det är väl bäst att man kanske börja fundera på vad man ska göra.. ( :@ vill int )

Jobbigt, och jag kan inte sluta tänka på det heller!! Gaah. jag får panik snart, kan ingen bara ge mig ett tecken på va fan jag ska göra efter skolan?
Hur gör man för att bli milionär då? Allt hade vart så mkt enklare då :P (hehe)
Nej nu ska jag gå ut å röka, och hoppas på att jag får en tur cigg som säger precis vad jag ska göra med mitt liv, håll tummarna!!

-KittyCat-

En lite Alex
En väldigt liten jag

Jag behöver ingen man som ger mig pärlor och diamanter.
Jag behöver ingen man som skickar blommor på alla hjärtans dag.
och verkligen inte en man som tror att pengar är allt.
Jag behöver en man som älskar mig för den jag är, som gör sitt bästa varje dag, som är stolt över sitt liv och det han gör med det.
Jag behöver en man som varje dag säger att jag är hans och ingen annans.
En man som visar mig för sina vänner och är stolt över att ha mig.
En man som ser de fina i en och inte bara stor byst å små fötter.
En som ser det inre och inte bara det yttre.

Tycker den va bra!

Mitt nya liv som plugghäst (?)

Yes, nu ska mitt nya liv som pluggis börja! Ska göra klart allt i skolan så fort som möjligt  så man kan leva livet lite innan man ska bli vuxen på heltid och börja jobba och greja. Jag och jossan satte upp ett mål också att körkortet ska vara klart innan sportlovet är slut, alltså v9/10. Tror och hoppas på att vi klarar de.
Så mitt nya liv kommer alltså att bli att plugga plugga och åter plugga skol & häst ämnen. Sen plugga körkort & ta hand om hästen! Ska väl försöka få in lite nöjen också nån helg då och då, men de blir inte mkt nu heller!
Men ganska bra de också, då spar man lite pengar också, och så kommer jag iaf att ta igen allt festande och så på studentveckan :D hähä!


Pilski, adam och christian va nyss här på besök, va roligt att träffa pilski igen efter 3 veckor. :)
Blev kaffe och uppdatering om vad som har hänt på lovet, haha! va ganska rolig information man fick där :P haha, knäppfia! Fick även mina efterlängtade vinglas med doftgele i, och lite andra doftljus, mumms!

Har vart duktig och städat idag också, så nu ska jag ta en macka och kolla lite på tv. Sen ska jag sova :)
Bye!

-KittyCat-

plugghäst


Lördag

Mmhm.. Blev ingen myskväll igår inte, blev att åka till Hagfors med Micke & Ida och kolla på bil istället.. Så då tänkte jag att ah de blir kanske idag istället! Men icke, idag blev de handla, åka till danne och äta pizza och kolla på film.. Och till petra och lämna nått spel som anders hade lånat över "obestämd tid" tid eller nått, närmare exakt 2 år.. sen blev de att åka hem. Och nu sitter jag här och dricker kaffe. Och ikväll skulle vi nog till selins med amanda och ison och co. Så min myskväll kan jag nog glömma tills vidare..

men kaffet är gott iaf :)


-KittyCat-


Helg!

Har vart i stallet en sväng idag. Pällsade på mig och Norton regält och red ut i det fina vädret. va jätte mysigt, och Norton tyckte de va skit kul! Sen när vi kom in igen så stod jag och ryktade honom i typ en halv timme, tog på honom täcket och ställde in honom i boxen. Sen la jag mig ner en stund i hans hö i väntan på att jennie skulle blir klar..  Och till min stora förvåning så lägger han sig brevid mig och lägger ner huvudet i famnen på mig, och tittar på mig med sina söta ögon, hur sött är inte de på en skala !? Tror han har saknat mig under lovet :) hehe. SÖTMOS!

I helgen blir det nog lugnt, ska hoppa in i duschen nu och sen åka ner och handla. Sen göra lite tacos, och sen hoppas jag på en myskväll med gubben, va ett tag sen nu.. och i morgon blir det väl bara stallet och kanske plugga lite :)

Nej nu blir det duschen, bye!

-KittyCat-


Norton saknar sin flickvän =/

Sova Sova Sova!!!

Jahopp, ännu en natt framför tv. kan inte sova idag heller, kl är 02.40 och jag är vaken. Usch, borde vända tillbaks dygnet nu, skolan börjar faktiskt på onsdag!!
Tro vad man ska göra för att kunna sova då? Inte alls lika roligt att gå och lägga sig när anders jobbar natt ju :(
Men får väl gå och lägga mig och sen ligga och blunda, tvinga mig själv till att inte öppna ögonen, då kanske det går :P hehe. För räkna får går ju inte, har försökt 1000 gånger, men jag har då fan aldrig sett ett får ens en gång!
(värdelösa sovlekar)

Mm, va ute och gick med sara idag föresten, vi gick och pratade om att vi hade gått upp i vikt under lovet och att vi måste göra nått åt det osv. Haha och sen går vi förbi macken och köper en äppelpaj och går hem till mig och sätter oss och glor på film xD haha, hur dum får man bli? :P
Jaja, jag får ta tag i problemet i morgon istället :P Slut på godis och tjockis mat!!

Ska försöka sova lite nu iaf, nu är det ju bara 3 timmar tills anders kommer så :D

-KittyCat-

Jag är söt som Baileys,
Varm som Konjak,
Speciell som Champagne,
Exotisk som Malibu
Och jag slår ut dig som Tequila!


tick tack tick tack

......... Mm, kl är nu 01.34 och jag kan inte sova. Har legat framför tv heeeela dagen. Så fick över energi runt 22.00 tiden, så jag & sara bestämde oss för att vi skulle ut och gå. Så hon gick till grönalid, vi tog en kaffe och en cigg, och sen ringde gratt och frågade om hon ville ha skjuts hem. Så då sket de sig :P haha. Så de blir promenad  i morgon istället..

måste börja röra på mig nu. har inte ridit på 2 veckor, och mitt lov har gått ut på att festa och ligga och lata mig i soffan, och äta popcorn, INTE BRA! Känner mig skit tjock och äcklig! haha.. nej usch, måste börja ut och gå eller va fan som helst!

Men för övrigt så är det bra :P hehe, lite förkyld fortfarande bara..
Norton kommer hem snart också, bara några dagar kvar! Härligt, då blir det att börja rida igen!
Och så börjar skolan snart också, ska ligga i nu så jag blir klar med allt fort!!

Och nu vet jag inte vad jag pratar om längre för nu är jag så trött så jag somnar i tangentbordet snart.. Så GOD NATT!

-KittyCat-

RSS 2.0