Kändis!

http://www.dt.se/nyheter/vansbro/article432694.ece 

"Kändis" i tidningen, ännu en gång för att skryta lite ;) haha!
vart i skolan idag, gjort klar svenska B kursen, duktigt alex!
Gunnar verkade ha gått vilse i skolan eller nått idag, eller så va han inte där bara.
Men inget engelska prov idag HELLER, åh va less jag blir, jag vill få det dära klart någon gång!!
Men inga sura miner nu :)
På fredag är det dax för bal, ska bli jätte roligt, ser faktiskt fram emot det :)
Fast det är nog bara för att jag får klä upp mig så mkt :P haha inte varje dag man får göra det i Vansbro precis, hihi.
Sen är det nya äventyr som gäller på STUDENTVECKAN, woohoo. eller nått. haha känner mig inte alls pepp på att fira att jag ska gå ut skolan =S Jag vill vara kvar :P
Och studentskivan, jadu, inga komentarer runt 25 pers, BÅDA familjerna, ja vi får se hur det slutar med allt :P
haha. Nej nu ska jag göra mig klar utifall att anders kommer hem, måste vara redo att åka med honom ner på Rindi och ta bilen och sen åka till emma för att sätta i löshåret, och sen åka till stallet och sen hem och fortsätta städa och plugga.

:D

OverAndOut

-KittyCat-

Tlött

Med en fruktansvärd huvudvärk ska jag nog faktiskt gå och lägga mig fast jag inte är klar. Måste plugga hela hela dagen i morgon, för senaste ABSOLUT senast på onsdag SKA jag vara klar med ALLT skolarbete! PUNKT
Nu är jag less på att plugga så nu jävla ska jag bli klar så jag kan sluta stressa och varva ner lite istället. Njuta av att kunna vara i stallet i flera timmar utan att behöva känna sig stressad hem för att man måste plugga, nej fan Go To Hell nu får det bli slut på det här pluggandet! :P

Blev "mormor" i morse också, Bollen fick 4 små bäbisar, den första dog tyvär, men dom andra 3 klarade sig och är gudomligt söta!! Bilder kommer senare :)

GodNatt

OverAndOut

-KittyCat-

Städ, tvätt och plugg dag!

Allt på en gång, lika bra :P hehe. Har dammsugit och plockat ihop lite, ska fortsätta att plocka lite och skura golven och tvätta lite till, medans jag lagar mat :P haha. Sen efter maten så ska jag plugga, känns som att det kommer bli en lååååång kväll. Sen i morgon bitti blir det att åka/gå iväg till skolan och dansa =S Är inte min grej att dansa vals precis, lite roligare med "disco" dans och sånt :P men men måste man så måste man :) haha.

Har kanske en stor häst på gång också, inget bestämt än. Men iaf, ett 7årigt sto, lite utav en "problem" häst kan man väl säga, väldigt speciell, lite svårt att lite på människor osv, det tar ett tag innan hon kommer in i matchen eller vad man säger. Väldigt mkt att jobba med, men har lite erfarenhet utav sånna hästar så det ska jag väl kunna lösa hoppas jag :)
Nan sa det iaf att jag hade "öga" för sånna hästar och att jag löste och redde ut sånna promblem väldigt bra, så får väl ta till mig vad hon säger och hoppas på det bästa helt enkelt :)
"Busan"

Lite av en Norton häst, fast Norton va tydligen mkt hetare :P

Men nog pratat om hästar, nu ska jag fortsätta att göra klart här hemma!

OverAndOut
-KittyCat-

16 dagar kvar

Vart i skolan idag och pluggat som aldrig förr , fy fan va bra jag är, är faktiskt riktigt stolt över mig själv :D haha! ALLT i skolan blir klart på tisdag, hur gött är inte det på en skala? Jag har lyckats, eller ja jag ska inte ta ut segern i förskott men lite glad måste man få vara :) hehe.
Börjar bli sjuk också, NOT gooooood! Hostat sönder halsen idag, så Gunnar ställde in mitt muntliga prov för han ville inte ha mig inne i hans sal =S Han nästan puttade ut mig ur salen, sa hej då och vi ses på måndag! haha :P

Ställde in tävlingen idag också, Jenny tyckte det va lika bra så jag inte blir sämre nu när det nalkas bal och student :)
Hon sa att jag ju fick lov att vara pigg och kry till student veckan när vi ska hitta på massa hyss, och det har hon ju rätt i :D haha.
Nej nu ska jag ta mig en kopp te och sen om en timme så ska vi till amanda och ison och äta mat :)
Sen blir det nog att bädda ner sig i sängen, nej fan det jag måste städa, urk. men aja, jag får sova halva dagen i morgon istället? :D haha för jag är leeeeedig torsdag & fredag! Passar bra de, då kan jag göra klart en kurs i helgen hemma :)

PS. Studenttidningarna har kommit, finns i skolan att köpa för 20:-DS
Bruden hon är ingen Brat utan en riktig KittyCat ;) haha!! 

OverAndOut
-KittyCat-


Blond igen btw


Avslutningshoppning!

Idag hade vi våran avslutningshoppning ute i stallet. Och jag tyckte att Nortom skulle få vara med och hoppa lite så jag tog honom, och jo de gick undan kan jag lova, han tyckte det va skit kul! :D Här kommer lite bilder :)











<3

Skolan

Sitter i skolan och pluggar, Ska nog åka till Amanda om en stund och få lite hjälp med engelskan.  Sen ska jag ut till stallet och ha lite markarbete med Norton. Vi hoppade igår, gick jätte bra! Han va så glad att han fick hoppa igen :D lille skrutt! Avslutningshoppning i morgon, blir på Norton :) Så får han vara med lite innan han ska flytta till mamma och pappa i mora för att bli pansionär. (Om jag kan släppa iväg honom vill säga)

2 dagar har gått sen Bollen fick flytta in hos Lina (tillfälligt). Är nog inte långt kvar tills hon ska föda.
Fan va jag saknar henne :( helt sjukt, så fort man kommer hem är man van att höra hennes lilla pingla, och så piper hon lite och så springer hon och stryker sig runt benen.. när man går och lägger sig är man van att hon kommer uppkrypandes efter en lite stund och tar all uppmärksamhet så anders inte får någon. :P Och när man går på toa finns det ingan liten bollen som sitter utanför och skriker och krafsar på dörren, och ingen liten bollen som stör mig så fort jag ska plugga, ingen liten bollen som låter mig vara ifred nångång!  Fan jag måste ju vara sjuk? Hur kan man sakna en katt så mkt?! Satt kvar i 2 timmar hos lina när jag lämnade henne, kunde inte gå därifrån =/
Nej usch va jobbigt.. Nu ska jag försöka plugga så jag får tänka på nått annat! :)

19 månader idag btw med Anders, kanske lite mys ikväll :) ... om han inte skulle ut och dricka eller va han prata om igår.

OverAndOut

-KittyCat-


Ännu en kurs avslutad!

Yes, ännu en kurs avslutad. Gött, nu ska jag fan bli klar med allt!! Nu är det bara Engelskan som är värst, men ska till amanda idag och få lite hjälp :) sen ska jag redovisa lite i morgon (om jag får vara kvar i skolan för stallet). så ska väl den kursen också vara avslutad snart! Sen är det specialidrotten som ska göras klar, och lite MVG uppgifter för att få MVG i 2 kurser. SEN ÄR JAG KLAR!! :D

Ska åka ut till stallet en sväng efter skolan, rida lite osv . sen bär det av hem igen för att plugga vidare!
På lördag morgon bär det av till stockholm med klassen för att åka iväg på studentkryssning, ska bli skit roligt!! :D Allt är betalat och klart, så nu är det bara baren som kostar :P hehe.

Nej nu måste jag fortsätta plugga.
OverAndOut

-KittyCat-


9 dagar kvar!

Japp så äre, endast 9dagar kvar tills betygen sätts. Sjukt!
Kommer aldrig hinna klart med svenska B kursen. Men huvudsaken är iaf att jag blir klar med kärnämnerna. Är bara engelskan kvar där, och amanda ska hjälpa mig i veckan så jag blir klar :)

Det är helt sjukt va tiden har gått fort, hinner inte med alls. vart tog 2an och 3an vägen?
Och det tråkigaste är väl att vi alla kommer att splittras :(

Idag har det inte hänt särskilt mkt, vart i skolan, gjort prov, sen åkte jag till stallet och red, gick sådär. Sen red jag Norton, han va väldigt fin idag :)
Sen har jag gjort mat och pluggat lite, vart till skolan och hämtat lite böcker. Och nu ska jag fortsätta att plugga. Suck.

Skriver kanske lite mer senare.

OverAndOut

-Kittycat-


En helt ny värld

Får jag chansen? Ska jag ta den? Eller ska jag sattsa på det jag redan har, Det bästa jag har? Eller håller det ändå, det kanske fungerar trotts avståndet? Jadu, många tankar snurrar i mitt huvud just nu. Det är en chans för livet, En stor erfarenhet. Men jag har ju hittat den jag vill leva med, resten av mitt liv. Jag har redan hittat "hem". Riskera att det kanske bara försvinner? Går upp i rök? Skulle aldrig förlåta mig själv, men skulle aldrig heller förlåta mig själv om jag tackade nej till den här stora chansen!

Nej jag ska inte dra förhastade slutsattser, Ska iaf prata med Pia först innan jag börjar tänka i dom här banorna.
Och nu ska jag mysa ner mig i sängen med gubben :) <3

OverAndOut

-KittyCat-


Hästskötare?

Kom nyss hem ifrån en bra dag istallet. Mkt skratt idag kan jag lova! :) Hade även betygssamtal med Nan, Jennie & Laila. Gick bra, också bättre än vad jag trodde. Har även fått en chans att jobba som hästskötare nere i skåne efter skolan är slut. Vet inte alls hur jag ska göra, många tankar som snurrar i hvudet just nu. Både bra och dåligt.
Men jag lägger dom tankarna åt sidag, idag iaf. För idag måste jag plugga!

Nu ska jag ta nått och äta, sen blir det duschen och sen massa plugg och städning! :)

Skriver kanske nått mer sen :)

OverAndOut

-KittyCat-


Stålnacke

Hästskötarexamen igår, gick mkt bättre än vad jag hade förväntat mig! Blev Godkänd, så nu är jag en diplomerad hästskötare! Gött, trodde aldrig jag skulle klara det, men de gjorde jag! Och den legendariska herr mellberg va inte så farlig som alla berättat. Han va glad och trevlig hela dagen och han tjatade om mitt efternamn hela tiden. Han ville gifta in sig i familjen (?) :S haha ja vad gör man inte för ett efternman idag? xD

Va helt slut igår, efter att jag och anders hade ätit så blev de sängen, låg och kollade på Ice Age, men efter en stund somnade jag & försov mig i morse! FY ALEX! inte bra. Men jag får plugga lite extra hemma, Gör ju ändå bara sånt som vi ligger efter på svenska lektionen iaf, så kan lika gärna göra det hemma.
I morogn blir det att ta hand om dom nya eleverna som kommer och har ridprov ute hos oss istallet. Sen ridning och sen betygssamtal med jennie, nan och laila. Sen ut i hagen och leta reda på Nortons sko, han har dragit av sig en sko IGEN! Åh blir galen på den där hästen, snart får han fan gå barfota!
Resten av dagen blir att plugga plugga och plugga lite till :/ suck..

Ulla ringde idag också, (Min soc. tant) Ville veta lite hur jag hade tänkt göra efter gymnasiet, Vart jag ska vara skriven, om jag ska fortsätta vara fosterplacerad eller om jag ska stå på egna ben. Osv Osv. Skulle väl ha ett möte innan examen äger rum, hur de nu ska hinnas med vet jag inte. Men det återstår att se.

Nej nu ska jag nog mysa ner mig i sängen till en film och vänta på att gubben kommer hem och myser med mig :)

OverAndOut


-Kittycat-


Nedläggning av Ridgymnasiet?

Vansbros ridelever bäst i länet..
... men nu hotas programmet av nedläggning..

http://www.dt.se/nyheter/vansbro/article425925.ece











Hell No, vi ska ha våran linje kvar!!

-KittyCat-


En Pause

Tog en liten pause i allt pluggande för att kolla runt lite och rensa tankarna.
Dagen idag har bestått utav enbart plugg, Hästskötarexamen i morgon som sagt. Inga komentarer på det. Usch.
Snygg / korrekt klädsel, inga smycken, inga piercingar osv. Måste ta ur piercingarna i morgon bitti, Lite orolig för öronen, infekterat, men på bättringvägen, men det kommer att göra ont att trycka i örhängerna efter 12 timmar igen. =S

Nej tro om man ska fortsätta plugga så man får sova i "tid" ska upp kl 6, åker till stallet kvart i 7 fy, och jag som är såååå trött på morgonen :S haha :P

nej det ska nog gå bra, om jag kan sova överhuvud taget :P
Nervvrak!

nej nu måste jag fortsätta läsa, skriver mer i morgon efter den "hemska" dagen :P

OverAndOut

-KittyCat-


No promises - Bra låt!

.. Blev ingen städning, fick tillbaka koncentrationen så det blev pluggning iaf! :)
Fått undan lite idag iaf, men dagen i morgon består utav enbart plugg! Va till annalena en sväng också, micke och jag satt och mobbade henne hela kvällen, haha, kräsen liten dam de där :P hehe! jaja vi hade kul iaf, skönt att få koppla bort pluggningen lite iaf :)
Nu ska jag gå och lägga mig snart, ska upp och duscha i morgon bitti sen till skolan för att plugga religion. Sen bär det av ut till stallet, ridning och teori, sen träna inför tisdagen, pust*. Sen hem och plugga ännu mer, och sova tidigt!
Måste ju vara utvilad till den "stora dagen".




I don't want to run away, I want to stay forever, through Time and Time..
No promises
I don't wanna run away, I don't wanna be alone
No Promises
Baby, now I need to hold you tight, now and forever my love




why?

Ja så blev det med den pluggningen. FAN! men hann plugga lite innan anders kom hem iaf. Men sen försvann koncentrationen, och nu sitter jag här..
Följde inte med till Danne och kollade på wipeout, kul och sitta där när anders bara är på dåligt humör ändå.
Så ska väl ta mig en dusch och städa IGEN så kanske det är någon som kan bli glad sen iaf. Jag får väl plugga hela dagen i morgon istället, måste hoppa över träningen också, måste plugga till hästskötarexamen.




Sorry, blame it on me?

Pluggning!

Pluggandet står mig över öronen, känns som jag inte gör annat än att pluggar och är i stallet hela dagarna.
Hästskötarexamen på tisdag, Känns som ett stort skämt, kommer aldrig att gå. Men jag ska inte ge upp hoppet, kämpa kämpa kämpa nu alex! Och även fast det inte skulle gå så har jag iaf gjort mitt bästa, och det är ju det som räknas ellerhur?
kom precis hem ifrån stallet, ridit Arthur&Norton, gick ganska bra :) Och nu är det plugg som väntar..
Sen ikväll ska vi till Danne och kolla på Wipeout, sen blir det ännu mera plugg när jag kommer hem.

Saker som står på listan:
*Hästskötarexamen =S
*Gymnasie DM - Dressyr
*Kryssning
*Bal
*Studenten!
Och sen bara massa plugg i mellan dom.

va till borlänge igår, hittade balklänning, skor och studentklänning! Så va de klart, hehe. ska bara tillbaka till borlänge igen så dom får dom rätta måtten till klänningen så dom kan sy in den och sy upp den. Måste tydligen ha dom rätta skorna och bhn på mig, annars kunde dom inte ta några mått :P

nej nu måste jag fortsätta plugga!

OverAndOut

-KittyCat-


1 maj

Idag har jag vart hos anders pappa och fått hjälp med att byta däck, gick på 3 min :P haha, sen drog jag vidare ner på byn och tankade och handlade lite. Sen for jag till Järna för att hälsa på anders mamma, torsten, marie och Natascha. Klistrade även på det nya skattemärket på bilen, så nu är jag laglig igen :)
Efter Järna så blev de stallet, pysslade om Norton lite. Sen åkte jag hem och lagade mig lite mat och nu sitter jag här :P

Valborg igår, hade faktiskt tänkt mig en nykter valborg, men så blev de inte när gubben kom hem med en flaska vin, några cider och lite öl, så ändrade planer blev det! hehe. Blev först grillning i det underbara vädret med underbart sköna människor, lite kubb hann vi md också. killarna mot tjejerna och vilka va de som vann då? Jo VI så klart! :D, sen åkte vi runt lite och kollade på majbrasor, men de va nästan dött överallt, så vi åkte hem till kära Grönalid och stod vid våran majbrasa med gitarren i högsta hugg, allsong, alkohol och glada människor överallt, helt underbart! :)
Sen gick vi hem till oss och bunkrade upp med bord och stolar framför kaminen, även där fortsatte allsongen till halv tre på natten, så va de färdigsjungt så då bar det av in i sängen för att sova, hehe. jaa. (A)

I morgon bär det av till borlänge med Annalena. In på Alexandras brud & bal för att förhoppningsvis hitta ne balklänning, sen vidare till kupolen och möta upp tess. Blir att gå lite i affärerna och och leta studentklänning med tillbehör, kanske en fika också? ja vi får se :)
Sen åker vi vidare till sågmyra, lager 157 nästa stopp för att hitta ett par jeans, alla mina är förstor nu och trasiga, inte så jävla snyggt med häng på byxorna, nej nej! :P 

 jahopp, nu sitter jag och väntar på gubben, micke och ronja, men dom verkar ha försvunnit? Troligtvis övertid för anders, inte ovanligt precis. men dom andra två gökarna då? :P jaja, dom dyker väl upp snat har iaf Bollen som sällskap som ligger och klonar mig på armen och gör allt för att få uppmärksamhet!

Nej nu ska jag ta ett glas ramlösa med skogshallon smak :D mumms.

OverAndOut


-KittyCat-


RSS 2.0