30-31 December 2008

Jahopp, då va nästan de här året slut då. Bara några timmar kvar tills de ny förhoppningsvis underbara 2009 börjar!! :D

Igår så tillbringade jag och anders kvällen i järna hos hans mamma och torsten. Marie, markus och barnen va också där :) Marie fyllde år, så vi firade henne, Käkade god mat, god efterrätt och drack goda drinkar :) En helt underbar kväll!
Sen åkte vi hem vid typ halv 3, slängde oss i sängen. Låg och myste och pratade lite, och sen låg anders och snarkade helt plötsligt :P haha! men men så kan de va!

Idag ska jag städa och plocka undan lite så det ser lite snyggt ut när alla kommer iaf :P (Blir lättare att städa i morgon då också) hehe. Sen blir det att börja med maten tills i kväll, Blir Potatisgratäng, fläskfile, sås, sallad och vitlöksbröd :D mumms säger jag bara!!

Men först av allt så väntar frukosten, blir att försöka få i sig nått varmt att dricka, är jätte förkyld IGEN. Trodde att de höll på att gå över, men icke! När jag vaknade i morse så hade rösten försvunnit HELT, och näsen är helt täppt! Suck.. men det hindrar mig fan inte ifrån att ha en bra kväll, ska dricka och dansa och sjunga iaf!! :D

Blir uppdatering om nyårsafton i morgon eller nått ;)

Jag älskar dig mer än nått annat <3
-KittyCat-


vinter vinter vinter

Jadu, 20 minus grader i morse burr!
Inte långt kvar till nyår nu ;D hähä.. jag hoppas på en brak fest med många härliga människor ,mkt akolhol och mkt dans!
Juldagen blev väldigt bra, blev så där härligt full, höll till på dansgolvet och altan hela kvällen :P och baren så klart ;)
Har förövrigt blivit jätte förkyld, släpper och kommer till och från hela tiden. mkt jobbigt.. men men så kan de va :)
Har också blivit brunett, och så har carro klippt mig lite, kan säga att de behövdes nu xD men annars har de inte hänt så mkt, Norton är väl hemma hos mamma och pappa på jullov, leker med unghästen hela dagarna och äter sig tjock :)

Nej du, nu ska jag inte sitta vid datorn längre, nu ska jag göra nått annat.
-KittyCat-


22 december 2008

Tiden bara rinner iväg, bara 2 dagar kvar till julafton. Anders och jag åker till mora idag. Usch måste ner på stan och handla julklappar, jobbigt jobbigt när man är så här förkyld :( sen efter det så åker vi hem till mamma och pappa, och där tänker jag bädda ner mig med nått varmt att dricka och bara tycka synd om mig själv. Eller ja jag ska väl gå ner till stallet en stund och pyssla lite med hästen också.. men sen blir det faktiskt soffan/sängen hela kvällen!

Nu ska jag gå och äta frukost och bädda ner mig i soffan, sen ska jag försöka ta ork till att göra mig lite snygg iaf tills vi ska åka..

-KittyCat-


Saknar mitt röda hår och min piercing :(

Familjedax!

haha och nej jag har inga planer på att bilda familj :P
Blir att åka hem till mamma och pappa på måndag, umgås med dom över jul. Och sen kommer ju syrrorna hem med respektive också, blir kul att träffa dom i några dagar nu :)
Vi kommer hem till vansbro igen på juldagen, och då blire flottarn! :D

Nino va här idag och kollade på Norton. Han såg att han blev "halt" när han fick komma igång, sätta under sig och belasta h. bakbenet. Men han visade ingenting på böjprov mm. så jag får fortsätta rida som vanligt och blir det sämre så får jag åka till rättvim och rönka hela hästen igen.
Och för att kolla lite på hur hästen rör sig, böja lite på benen och prata bort all tid så tog han 1000 spänn, Morr..
Veterinärer är dyrt =/  Jaja, men nu är det gjort iaf så bara att le och se glad ut :P

Förkyld är jag också, fuck!
Skit jobbigt, snorar hela tiden, halsen värker och jag är helt matt i hela kroppen. Trodde jag skulle få en tidig död efter ridpasset idag, kunde inte andas, och så va jag täppt i näsan också, Usch stackars stackars alex! (A)
tror jag måste ringa till mamma så hon får tycka synd om mig eftersom att anders inte är hemma och kan pyssla om mig :P hehe.
Ja det ska jag fan göra, sen blir det att ställa sig i en KOKHET dusch och bara njuta, och sen bädda ner sig i sängen med en KOKHET vetekudde, och vänta på att anders ska komma hem och bry sig om mig :D
hihi*

-KittyCat-


Måndag

Jao, Dagen börjar med att ut och köra lite med Thomas. Gick bra, vi va nöjda över min körning :) Körde mig till skolan, och släppte av mig själv där, medans thomas fick fortsätta tillbaka till körskolan.. :P Gick in och skolan, Skulle ha Religion. Trodde jag ja! Nej du, vi stod där hela klassen + hantverk. Men ingen Naschva kom.. suck.. kl blev 5 över, 10över, 15 över.. 20 över, Sen gick vi! Så ingen lektion alltså.. Blev att gå och ta en tidig lunch istället.. Gick hem till pilski, och sen åkte ut till stallet. Red Zaga, gick ganska bra.. Svettig och go! Hade lite teori, pratade om helgens bravader och sorger.. Åkte med pilski in till vansbro igen, hon sprang upp i lägenheten och hämtade saxarna. Skulle åka ut till stallet igen, men icke! Bilen startar inte, (what the fuck) Pilski och jag blir rasande. Hon hade bråttom hem till mockfjärd, Och jag till stallet för att min lektion började om 40 min!! Panik Panik, hon ringer till robin och ber honom komma ner och hjälpa henne med bilen, men nej han hade inte tid! Gaah , ännu mer panik. Hon ringer till Gratt, som kommer med startkablarna, pusst.. tack och lov att någon kom! Bilen startar, yes!! Nej fuck kylarvärskan (?) är slut, måste till ok och köpa mer! Fan!!!! många svordommar i bilen kan jag lova. Vi brummar iväg till ok medans bilens temperatur bara stiger och stiger, och pilskis och min också.. Svetten rinner :P Väl framme vid ok så köper vi det vi behöver och en korv. Mumms med mat. Sen va det bara 25 min kvar tills min lektion skulle börja.. Gasar ut till stallet, springer in i stallet och gör klart Norton för ridning. In i ridhuset och börjar värma upp och pustar ut, Jag hann..

Lektionen blev iaf ganska lyckad, och dagen för övrigt också :)
Gick förbi Tina på vägen hem och tog en kaffe och varvade ner lite.
Så nu är jag hemma, ska dammsuga lite, ta en dusch, göra lite mat och sen slänga mig på soffan en stund. Sen blir det sängen och ladda inför dans i morgon :)

Hade bra!


-KittyCat-


Gratis är gott?

Så sant så sant.
Gå och och bli medlem här : http://www.gratismode.se/?c=13764
Det är helt gratis, Du samlar poäng som du sedan byter in mot present kort.
Du får välja i upp till 60 olika kläd butiker!!

Så varför vänta? Ingen har dött av lite gratis kläder eller hur? :)



Ja, va har hänt i mitt liv nu då? Inte så mkt.. Vi hade avslutnings hoppning i stallet idag, Maskerad, va skit kul :P
hehe. I morgon blir det kadrillj träning, och sen på kvällen blir det flottarn :D
Söndag, Lucia show i stallet.. Hoppas det blir kul, ska ta hand om Norton i helgen också, rida ut i skogen lite. han behöver nog de.
Hoppas du blir bra nu gubben <33

-KittyCat-


Yeah Bowling!

Yes Yes Yes, Ikväll blir det bowling med gänget. Drar till malung om ett tag och bowlar och har kul med polarna :) Har inte bowlat på typ 4 år tror jag =S haha, men det ska nog gå bra :P
Är hundvakt också, 2 små sötisar springer runt benen på mig hela tiden, hehe.  Men dom kunde vara ensam nån timme så vi kunde åka iväg och bowla :)

Mkt på nu, Mkt att göra i skolan, mkt teori i stallet som måste göras innen examen..
Maskerad hoppning på fredag :P tro vad man ska klä ut sig till då (?) hittar nog på nått bra ;)
Sen är det lucia show nästa söndag, Kadriljen, jadu hur fan ska detta gå? :P KAOS va ordet!! xD 
men men, det löser sig säkert i sista sekunden :P

Nej nu ska jag duscha och göra mig klar för en bowling kväll :)
Cya!! 

-KittyCat- 


2 december 2008

Idag har jag vart duktig, har fått mkt gjort i skolan :) I morgon bitti blir det nationella proven, mindre roligt men måste dock göras =S Även pedagogiskt ledarskaps prov ska göras. Och lämna in en uppgift till företagsekonomin, så är dom 2 kurserna klara :) härligt alex!
2 prov kvar i naturkunskapen, när de är gjort så är den kursen också klar. Ska försöka hinna med ett innan jul iaf.
Sen är det ett prov i samhällskunskapen kvar som SKA göras på tisdag, så är den kursen också avklarad :)

Är skit trött, somnade på soffan när jag kom hem vid halv sex, vaknade nu. Är fortfarande cp trött. Men måste väl diska eller nått innan jag går och lägger mig.. puust*

Allt känns så bra, och jag vill bara mer och mer.
Jag vill aldrig släppa taget. Vill att du alltid ska vara min.

God Natt <3

-KittyCat-


RSS 2.0