Äntligen RIKTIG sommar! :)

Ja äntligen så har det blivit en riktig sommar i lilla Vansbro, hur gött är inte de? Åh jag älskar solen!! :D Jag har till och med gått och blivit lite brun, de du ;) inte illa pinkat!
Dagarna spenderas på jobbet och så mkt som möjligt i solen och i vattnet, mumms!
Har inte orkat städat upp här hemma nånting på ett tag nu, så nu är det inte riktigt den där mysiga känslan längre, men åh andra sidan vem fan vill gå hemma och städa när man kan vara ute i det underbara vädret? :P
men jag ska väl ta och göra ett ryck här hemma snart, ska väl börja lite på kvällarna när man ändå är för trött för att sitta ute, eller när myggen är blod törstiga, då går jag gärna in och gör nått annat :)

nej nu ska jag gå och göra lite mat, tror de får bli pasta med ost&skinksås, de va ju så länge sen, och det är ju SÅÅÅ gott :D

hej så länge!

OverAndOut

-KittyCat-


Saknar er grymt mkt! <3

Underbara väder försvinn inte nu.

Åh vilket underbart väder det är, helt otroligt! Över 30 grader, mumms! :D
Är för övrigt hundvakt idag, så snart ska vi åka iväg och bada :)
Sen i kväll blir det att jobba , tydligen. Hade ingen aning om att jag skulle jobba idag, fick reda på det kl tolv i natt.. :S men men jag får ju pengar iaf :D

nej nu ska jag ut i solen en stund :)

OverAndOut

-kittyCat-


Sol sol strålande sol :D

Jahopp, kanske dax för en uppdatering? Va ett tag sen jag skrev nu. Men men det har inte hänt mkt för de heller :P haha. Midsommar blev i mora, hos mamma och pappa. .... Och hela släckten :P Vi va 27 stycken, hade jätte roligt, ända tills pappa kom med den brillianta iden - kasst med liten pygm'e! Och de snappade anders upp direkt, så ni kan ju ana hur de slutade? Fick lite ont i nacken om man säger så :P haha.  Men men de är smällar man får ta när man har en galen pappa och en galen pojkvän! ;)

Annars har det inte hänt så mkt, va till borlänge i måndags med anders och micke. Dom shoppade kläder och sen beställde vi en soffa :) Och åt på Coco Thai, mumms!
Sen igår så blev de först en promenad med Mummi, sen hem och grilla med anders, micke, ronja och så kom ison och amanda förbi en sväng. men dom åkte ganska fort igen, så då var det bara vi fyra kvar igen, så då blev det film och kubb spel! :D
Sen bar det av till borlänge idag igen, men nu var det min tur att shoppa lite, men abra för att man får shoppa så hittar man inget, SOM VANLIGT. men de blev ett par jeans, en tröja, en t-shirt, ett par shorts och strumpor iaf :D hehe.
och nu sitter jag här och tänker på hästar igen, är så värdelöst att inte ha någon häst, jag går under snart! Skulle gjort vad som helst för att få en häst nu..

men men..
Nu ska jag åka nånstans tror jag, Dom andra två gökarna (anders&micke) sitter i vardagsrummet och spelar wii eller nått sånt. KUL. men jag ska allt gå och dryga mig lite först ;) haha!

hej så länge!
OverAndOut


-KittyCat-



Regn igen

Va ju fint väder igår, hade det inte kunnat hållt sig till efter midsommar iaf? Nej men fortsätt regna gör de, Jag älskar regn! Bara för att det inte slutar regna någon gång tänker jag bli liten igen, ska dra på mig gummistövlar, galonbyxer och jacka och gå ut i regnet och hoppa i vattenpölarna och skratta och ha jätte roligt bara för att mamma tyckte jag va knäpp när jag gjorde så när jag va liten! :D

Nej ska plocka ihop lite här hemma, sen ska jag kanske åka upp till det tomma stallet och hämta lite grejer =/
Det är helt sjukt hur man kan sakna ett djur så mkt! Kanske därför jag inte sover som jag ska på nätterna..
Men i morgon bär det iaf av till Mora för midsommarfirande :) Då får jag träffa min lilla gris igen <3 Mumma!!

Nu ska jag göra nått, orka sitta här och kolla på regnet :P
Ska jobba kl 18, så innan de ska jag mysa med min lilla snoppis :D haha, åh nej nu börjar jag bli på dryg humör :D haha!!!
nej nu ska jag sluta skriva innan det spårar ur :P hehe.

OverAndout

-KittyCat-


Klump i magen

Häslös, mår inge bra av att inte ha någon häst. Usch.

Norton åkte hem till mamma och pappa i Mora i fredags för att bli pansionär. Så nu lever han livet ute i dom stora gröna sommarhagarna och blir fet. Och jag håller på att bli tokig. Har inte vart hästlös på över 12 år! Vad ska jag göra nu då? Jobba, sova, äta? Fy va trisst :( Jag är en riktig hästmänniska, jag kommer aldrig att klara mig utan hästar. Vad vore livet utan dom? Nej det blir att jobba fötterna av mig i sommar så kanske jag har råd att ha "Busan" här i vansbro :) Hoppas Hoppas Hoppas. Sen ska jag hitta mig ett riktigt jobb också, mer pengar, ah pengar pengar pengar! :D i love it!

Dagarna sen i fredags när Norton åkte hem har gått låååångsamt. Vi har vart i Gävle och sålt Skylinen, köpt en ny bil. Vart på IKEA och sen har mitt huvve bara tänk på hästar hästar och åter hästar. =/ Jobbigt.

Men nu ska jag nog gå och krypa ner i sängen brevdi anders och kolla på film och sen ska jag försöka sova :)
I morgon bär det av till Lantmännen och shoppa kattmat, och sen resten av dagen ska jag städa, och försöka att inte tänka på hästar :P haha.

OverAndOut


-KittyCat-


Min snygga lilla B-Ponny Cadano. Eller ja, han va min för ett antal år sedan :P haha.


Bästa ponnytiden, min C-ponny Nisse
Jag saknar dig <3
R.I.P Hjärtat


Min underbara "D-Ponny" som nu har blivit pansionär.


"Busan" Ge mig!! :)

Sommar

Jahopp då har man både hunnit med bal,studentvecka, massa hyss, mys, studenten, crusing och blivt "vuxen" och arbetslös. Jippi, eller nått :P men de löser sig :)
I sommar blir det att fixa med huset, fixa ute på gården, rensa rabatter mm.mm VUXENPOÄNG till mig, lilla husmor som Laila säger :P haha. Sen blir de att jobba lite, kanske lite i mora hemma hos mamma och pappa också. Ska väl dit och rida Norton lite också så han inte tynar bort helt och hållet. Lill tjockisen! Sen ska väl jag och Tina försöka få med gubbarna ner till strängnäs och allt de där, måste ju hälsa på släkten! va nått år sen jag träffa dom nu. =/

Midsommar vet jag inte vad som händer än, Alla vill få med oss till Leksand, men då vet jag precis vad som händer, fjortisar som springer runt och har sin första fylla, bråk och massa annat skit. Men det kan väl vara kul de åh (?) hehe :P
Annars blir det Mora, hem till mamma och pappa. Anders får sitta och dricka wisky med pappa och röka cigar. Medans vi andra roar oss på annat sätt, brukar bli massa roliga spel, umgås, mm mm. Ja allt! :) Pappa lär väl spöa skiten ur oss andra som vanligt, men man kan ju göra ett gott försök att vinna över honom iaf, någon gång ska jag lyckas!! ;)

Nej nu ska jag bädda ner mig i sängen till en film kanske? :) De lät mysigt.

OverAndOut


-KittyCat-


Kommer sakna dig!

STUDENTEN

Ja nu va det ett bra tag sen jag skrev här. det har kunnits med massa plugg, massa bus & massa alkohol. haha. Studentveckan drog igång med full fart i måndags, då blev det maskerad vid plasket som sedan förflyttades till lokparken, och sedan vidare hem till sara & pilski. En rolig kväll! :)
Tisdagen blev det fest hos skinnar. Ännu roligare än måndagen, vi hade fullt ös på "dansgolvet"
Onsdagen blev det att åka ut till Jennies sommarstuga. Klassen, laila, jennie och lilla Alicia :) Hade en skön kväll med god tacos, kladdkaka och massa massa prat. Sen bar det av hemåt till vansbro för min del, blev lite pluggning och filmkollning hos ison och amanda.
Torsdag, ja pluggat som en gris och är äntligen klar! Skööööönt. Lagat mat och diskat, ska dammsuga och torka golven nu, sen diska undan disken sen maten. Sen blir det att sova en sväng, sen får vi se vad som händer. Jag & tjejerna har lite planer. :)

I morgon blir det STUDENTEN för tillfället är jag inte ett dugg pepp, vill inte bli vuxen. MEN JAG VILL HA ETT JOBB.
Det är nog vädret som drar ner humöret, jävla kuk regn, usch! Hoppas det blir fint väder i morgon, jag vill ha sol jag vill ha sol!!!

Nej nu väntas det städning,
OverAndOut
-KittyCat-


En tredjedels olsson, en halv pilski och en hel alex! :D

RSS 2.0